• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

قانونها و مقررات در کونگ فو توآ ( مرام )
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: قانونها و مقررات در کونگ فو توآ ( مرام )

آیتم برای امتحان خط 11 years, 9 months ago #5492

• amin
  • Fresh Boarder
با عرض سلام وخسته نباشيد خدمت استاد جليل زاده
استادمابرای گرفتن امتحان هر خط اول آیتم های هرخط که خود ایشان نوشته اند راامتحان می گیرند مثلا برای آناتوا 50شماره شنا 100شماره درازونشست 5شماره بارفیکس وزدن ضربات مختلف به تعداد بالا.
میخواستم از شما سوال کنم که یارومه نیز برای دادن خط به شاگردانش برای آنها برنامه ای این چنینی داشته اند
The following user(s) said Thank You: حمید بروجنی

باسخ‌به: آیتم برای امتحان خط 11 years, 9 months ago #5520

با درود امین گرامی،
نخیر، در زمان یارومه برای بدست آوردن درجه و پا گذاشتن به کلاس بالاتر فقط انجام و گذشتن از آزمایش آن کلاس و یا خط مربوطه به اضافه خطوط قبل از آن مد نظر بود.
اگر همراهی با انجام کلیه تکنیکهای هر خط کمتر از سه اشتباه داشت در آزمایش قبول بود و می توانست به با گرفتن درجه در کلاس بالاتر ادامه آموزشهای خود را دنبال کنه.
Last Edit: 11 years, 9 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Jamshid, rezatoa, SAEED, مهدي روشني, حمید بروجنی , amin

باسخ‌به: قانونها و مقررات در کونگ فو توآ ( مرام ) 11 years, 9 months ago #5521

خوب، ما سنسه سرو به شکلی که در آناتاوا داریم در وایما متو هم داریم ولی با این تفاوت که در آناتاوا هفت بار آنرا انجام میدیم اما در وایما متو چهار بار. در آناتاوا تمام هفت مورد با دست چپ شروع میشه ولی در وایما متو اولی با دست چپ، دومی با دست راست، سومی با دست راست و آخری با دست چپ شروع میشوند. شکل و ظاهر و انجام تمام آنها در شروع یکیست.

ما یک سنسه سرو در سامسامایه در اواسط لونه زنبوری سوم هم داریم با یک مقدار تفاوت.
حالا دوست عزیز شما که تا کوانا کار کردی و سابقه ۱۲ سال کار توا رو داری چطور در مورد سنسه سرو در سامسامایه نمی دونی؟
من اگر بگویم کجاست و چیست خیلی راحت مسئله ایی را برای شما حل میکنم که شاید وجه و ارزشی از طرف شما بدست نیاورد. "یعنی نا برده رنج گنج میسر نشود" کسانی هستند که در همین سایت برای بدست آوردن اطلاعآتی خیلی کمتر از این کلی زحمت میکشند و هزینه صرف میکنند و این بنظر من درست نیست که براحتی شما به پاسخی برسید که ۱۲ سال فرصت داشتید به آن دست پیدا کنید.
من پاسخ این سوال رو نمی دم و از شما میخواهم که با نشانی هایی که دادم خودتون به آن برسید و برگردید در همین صفحه تجربه خودتون رو با ما شریک شوید.
در آن صورت به من ثابت خواهید کرد که توآ کار کردن برای شما به همین صورت که برای من ارزشمند است برای شما نیز میباشد.
همیشه شاد و همیشه پیروز باشی علیرضا عزیز.
Last Edit: 11 years, 9 months ago by Mostafa Jalilzadeh.

باسخ‌به: قانونها و مقررات در کونگ فو توآ ( مرام ) 11 years, 9 months ago #5575

• SAEED
  • Gold Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی
با درود و عرض خسته نباشید
استاد عزیز بنده و تمامی دوستان با نظر جنابعالی که نابرده رنج گنج میسر نمیشود موافقیم ولی من فکر نمیکنم هیچ کدام از دوستانی که در این سایت عضو شده اند و به دنبال حقیقت هستند کمتر از شاگردانی که در زمان استاد میرزایی کار میکردند سختی کشیده باشند.به نظر بنده علاقه ای که در این زمان با وجود نبودن اساتید بزرگ و بخصوص خود یارومه در ایران وجود دارد در زمانی که خود یارومه حضور داشتند وجود نداشته است ، چراکه به ما فقط شمه ای از کانگ فوی حقیقی رسیده و این گونه مشتاقانه به دنبال اصل آن هستیم ولی در زمان یارومه تعالیم از منبع اصلی و بدون کم و کاست به راحتی دریافت میشد.
اگر قرار بود افتخار شاگردی یارومه و یا اساتیدی همچون شما را داشته باشیم ثابت میکردیم که هیچگاه ضعفی در تکنیکها و یا اراده و ایمانمان وجود نداشت.
با تشکر
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Jamshid, mohammad, حمید بروجنی

باسخ‌به: قانونها و مقررات در کونگ فو توآ ( مرام ) 11 years, 9 months ago #5633

درود بر استاد جلیل زاده
استاد، من اومدم در این سایت که آموزش ببینم از شما و شاگردی کنم و تا جایی که بتونم فکرم را به کار بندازم و ممنونم از شما که برای ما وقت میگذارید وراهنمایی میکنید.
در لانه زنبوری سوم سامسامائه فکر میکنم آنجایی که حالت راتو قرار میگیریم و دستها به صورت نپتون قرار میگیره، نوعی از سنسه سرو باشه که یک دست در کنار صورت کشیده میشه یک دست هم پایین قرار میگیره.
استاد لطفا اگر اشتباه میکنم به من بگید.

پاینده باشید.
توآ
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, حمید بروجنی

باسخ‌به: قانونها و مقررات در کونگ فو توآ ( مرام ) 11 years, 9 months ago #5638

ﺩﺭﻭﺩ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ.
ﻋﻠﯿﺮﺿﺎﯼ ﮔﺮﺍﻣﯽ ﺩﺳﺘﺖ ﺩﺭﺩ ﻧﮑﻨﻪ ﮐﺎﻣﻼ ﺩﺭﺳﺖ ﮔﻔﺘﯽ ﻭ ﻓﻮﻕﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻢ ﮐﺮﺩﯼ.
ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺳﺆﺍﻝ ﺑﻬﻤﯿﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺭ ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ ﻫﻢ ﻣﻄﺮﺡ ﮐﺮﺩﻡ، ﻣﺘﺄﺳﻔﺎﻧﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﻣﺪﻋﯿﺎﻥ ﻧﺘﻮﺍﻧﺴﺘﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﯽ ﺑﺪﻫﻨﺪ.
ﺍﻣﺸﺐ ﺗﺼﻮﯾﺮﯼ ﺍﺯ ﺍﻧﺮﺍ ﺩﺭ ﻫﻤﯿﻦ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﻢ.
ﻋﻠﯿﺮﺿﺎ ﺟﺎﻥ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﯽ‌ﮔﻮﯾﻢ، ﮐﺎﺭﺕ ﻋﺎﻟﯽ ﺑﻮﺩ.
The following user(s) said Thank You: AliReza Nazari, حمید بروجنی
Time to create page: 0.35 seconds