• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

اصول تکنیکهای توآ
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: اصول تکنیکهای توآ

باسخ‌به: تکنیک سامسامائه 12 years, 4 months ago #3952

با درود،
آقای رسولی همانطور که قول آنرا داده بودم در رابطه با کامنت شما لینک ویدیویی را گذاشتم ، لطفا یک نگاهی به این کلیپ بیاندازید و ببینید که اگر یک نفر معتقد به راه و عاشق توا باشد حتی ملیت و زبان نیز مفهوم خود را از دست میدهد. یعنی اینکه وقتی یک غیر ایرانی میتونه از راه اینترنت و این سایت به این شکل اناتاوا را اجرا کند ، بدون کوچکترین اشتباه . شما چرا با نا امیدی صحبت میکنید؟ در حال حاضر شرایط آموزش را ما فراهم کرده ایم ، فقط همت و تلاش لازم است دوست من. همت و تلاش.....

kungfutoa.ca/index.php/fa/2012-04-15-18-...45-anattawa-fabrizio
Last Edit: 12 years, 4 months ago by Mostafa Jalilzadeh.

باسخ‌به: تکنیک سامسامائه 12 years, 4 months ago #3954

با سلام ودرود خدمت استاد جلیلزاده وسایر دوستان
استاد من این کلیپ رو دیدم واقعا جای تحسین داره .این اقای فابریزیو که اگر اشتباه نکنم باید ایتالایی باشه تکنیک اناتوا رو بدون اشتباه میزنه که اونم از راه اینترنت اموزش دیده .من تا به حال فکر میکردم که ایرانیها در یادگیری توا خیلی با استعداد تر از بقیه هستند .ولی الان باید طرز فکرموعوض کنم وبا دیدن این تکنیک به غیر هموطنها امیدوار شدم . این اقا اگر ادامه بده اینده درخشانی داره البته این را هم بگویم اموزش شما هم بی تاثیر نیست حتما انقدر شمرده شمرده اموزش دادید وتکنیکها رو توجیح کردیدکه این از اب درامده حقیقتش تکنیکهای اقای انتونی که باید شاگرد اقای دهقانیان باشه رو وقتی دیدم فقط منو مجبور به خنده میکرد مخصوصا ضربات پا ومتوهایی که میزدخیلی غیر اصولی بود که اونهم مشخصه اموزش اقای دهقانیان چه جوری بوده فکرکنم تکنیکها رو کیلویی داده .
از ره غفلت به گدایی رسی گر به خود ایی به خدایی رسی به خود ا
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, pedram, rezatoa, حمید بروجنی

باسخ‌به: تکنیک سامسامائه 12 years, 4 months ago #3957

• Assar
  • Administrator
همراه سودی ، انتونی دست آورد ، رحمانزاده (کونگ فو سیمرغ مدعی دارندگی ٥٢ خط ، و مصطفی دهقانیان ٢٥ یا ٣٠ خطی , مدعی سنتی) شما قضیه را تا آخر بخوانید ، در ضمن ایشان از گروه خوشگوی هستند ، دیگه بدتر .....
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت

باسخ‌به: اصول تکنیکهای توآ 12 years, 4 months ago #3958

با عرض سلام
جناب استاد جلیل زاده، متشکر از پاسختان ، اما لازم میدانم نکته ای را بابت یک نوع نگرش نسبت به سبک رزمی توآ بازگو کنم که بنده با آن موافق نیستم
از صحبتهای استاد محترم چنین بر می آید که سبک رزمی توآ یک سبک ایده آل و کامل و برآمده از یک حقیقت واحد و کامل می باشد و بنابر همین نگرش چنین نتیجه می شود که این سبک از تمام نقطه نظرات بدون مشکل و کم و کاستی است و اگر بخواهیم از هرنقطه نظر علمی یا روانی بدان بنگریم نقصی در آن نمی بینیم چرا که بر پایه اصولی متقن و کامل استوار گشته است.
بنده اعتقاد دارم که استاد میرزایی انسانی بزرگ و بسیار تلاشگر و مصمم بوده اند و در طول زندگی بدین اندیشه بوده اند که بهترین نقش و اثر را از خود به جای بگذارند و راهشان چراغی باشد برای سایر انسانهای دوران بعد تا بتوانند نسبت به زندگی و انسانیت با دیده روشنترو ژرفتری بنگرند و مسیر زندگی را فراختر و روشنتر نمایند ، اما به هر حال هر انسانی فرزند زمان خود است و بر اساس شرایط اجتماعی و فرهنگی و بینش خاص خود و جامعه خود پرورش می یابد و نمی توان اثر و زندگی یک فرد را به عنوان الگویی کامل برای همه ادوار انسانی تعریف نمود ، بنده اعتقاد دارم که استاد میرزایی با همتی مثال زدنی سعی در شناسایی روشتر ابعاد انسانی نمودند و درطول زندگی خود تمامی تلاش خود را به کار گرفتند تا به نوبه خود بهترین خدمت را در جهت گسترش و تعمیق مفهوم انسانیت انجام داده باشند و اثری زیبا و درخشان به نام سبک رزمی توآ تقدیم جامعه بشریت نمودند ، با وجود این نبایستی نسبت بدان به صورت حقیقتی واحد که عاری از هر نوع نقصی بوده و در تحت هر آزمایش و نگرشی از کل تا جزء به صورت کاملا بی نقص و ایده آل خود را نشان بدهد ، نگریسته شود ، زندگی بسیار فراختر است و ابعاد و مفهوم انسانیت و زندگی نیز بسی ناشناخته تر ، استاد میرزایی در راه انسانیت و شناخت زندگی جانانه جنگیدند و به صورتی خاص و به سبک مخصوص خود، نمایشی را از مفاهیم عالی انسانی ارائه دادند و یا به عبارت دیگر سعی در شناخت بهتر و نه کامل آن داشتند، بنابراین به اعتقاد من شایسته است به هیچ انسان و به هیچ اثری در این دنیا مهر حقیقت و کمال ننهیم و همگی همانند استاد میرزایی ، سعی و تلاش خود را در لحظه به لحظه زندگی به کار بندیم تا ما نیز به نوبه خود خدمتی که خاص خود ما بوده و از عهده کسی دیگر بر نمی آید را به جامعه بشریت کرده باشیم و اثری نیک را از خود به جای بگذاریم تا درخت معرفت پربارتر و پر ثمرتر گردد.
ضمنا به نظر من استاد میرزایی بسیار هوشمندانه و هوشیارانه عمل کرده اند و با سکوت خود بر حسب شرایط موجود بهترین تصمیم را گرفته اند و بنده ایشان را تحسین می کنم.
لطفا استاد جلیل زاده عزیز ، اگر به استاد میرزایی دسترسی دارید از طرف بنده یک شاخه گل سلامت به ایشان تقدیم کنید، ممنون و متشکر
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, مهدی صعودی, حمید بروجنی

باسخ‌به: اصول تکنیکهای توآ 12 years, 4 months ago #3960

با درود علی رضای گرامی ،
من با حرفهای شما موافقم و مطمئن هستم که یارومه هم با نگرشی که به تدریس و گسترش توا داشتند بر همین عقیده بودند و هستند.
ولی برداشت شما از طرز فکر و عقیده من در رابطه با توا اشتباه میباشد. من چشم بسته و بی منطق بدنبال تعلیمات کونگ فو توا نیستم، مسلما توا هم مثل دیگر مسائل و موضوعات زندگی ما نقاط قوت و ضعفی دارد ، اما کفه نقاط قوت آن خیلی خیلی سنگین تر از نقاط ضعف آن نسبت به سبکها و موضوعات همشکل است.

به اعتقاد من تا زمانی که دستورات و عملکردهای توا را کار میکنیم موظف هستیم که از اصول و مقررات توا هم پیروی کنیم. بهمن دلیل فعالیت باید زیر نام توا انجام شود و با قوانین آن هم پیش رود بدون هیچ کم و کاستی. چون اگر غیر از این باشد، مواجه با سودجویانی خواهیم شد که از بی اطلاعی مردم عادی استفاده خواهند کرد تا جیبهایشان را پر کنند. کما اینکه بعضی ها در حال حاضر مشغول اینکار هستند.

ولیکن من به این اصل معتقدم که اگر کسی به قول شما تصمیم گرفت که ایده های خود را که به نظر او روشن تر و فراگیر تر از توای فعلی است و میتواند به آن وسیله خدمات بیشتر و بهتری به جامعه ارایه دهد ، درستش آن است که با شیوه و کاربردی دگرگونه آنرا عنوان کند که نظیر آن وجود نداشته باشد و هیچگونه همشکلی و همسانی با توا در آن نباشد. نه مثل این شیادان تنبل و خرفت با اضافه کردن پسوند پیشوندی به کونگ فو توا و کپی کردن تکنیکهای آن بصورت ناقص ادعای پیشرفت و پیشبردی، و سبک جدید آوردن داشته باشند. من با این مخالفم و با تمام توان جلوی آن خواهم ایستاد.

باسخ‌به: اصول تکنیکهای توآ 12 years, 4 months ago #3961

• Jamshid
  • Platinum Boarder
درود بر همهٔ دوستان جناب علیرضا من احساس می‌کنم که شما در برداشت‌ها و تحلیل‌هایتان دچار اشتباه شده اید . من نمیدا نم که شما چه مقدار و چند سال رزمی کار کرده‌اید و یا چند سبک را به شکل آکادمیک کار کرده‌اید اما این قضاوت شما را حتی بزرگترین رزمی کاران انجام نمیدهند .چه برسد به مبتدیانی چون من و شما ! اول باید دید که هدف از انجام یک هنر رزمی چیست ، هنر جوی به دنبال چه چیزی میگردد ؟ از هنر رزمیش چه انتظاری دارد ؟ بحث علمی‌ بودن آن بیشتر به علم بدن و روان و ریاضیات و فیزیک در باره جابجایی‌ها و حرکت در فضا مربوط است واگر نه با رزمی کار کردن نه کسی‌ شیمی‌ دان میشود و نه فیلسوف یا چیزی دیگر ! بلکه هر یک از این علوم را باید به طور جداگانه مطالعه کند و مراحل دانشگاهی آنها را طی‌ کند . شما اگر به کونگ فو توآ به شکل یک مکتب بنگرید شاید دچار اشتباه در تحلیل بشوید و در ذهنتان ایراد‌های فراوانی‌ بیابید ! من شخصا آن را به شکل یک هنر رزمی می‌نگرم و نوع خاصی‌ از شیوه رزم و درگیری می‌باشد که در گروه هنرهای رزمی قرار می‌گیرد که از ضربات دست و پا جهت حمله و دفاع استفاده می‌کند البته به شیوهٔ خاص این هنر رزمی ! هر هنر رزمی به درگیری و نبرد از زاویه خاصی‌ می‌نگرد و بر اساس این نگرش استراتژی نبرد و یا تمرین را تعریف می‌کند و تکنیک‌ها بر اساس این نوع نگاه باید آفریده و ایجاد شوند . به همین دلیل در جودو تکنیک‌ها با کاراته فرق دارد و نوع تمرین هم فرق دارد . در تای چی‌ به نوعی دیگر است و در بو ک‌س طوری دیگر است . در کونگ فو توآ سعی‌ شده است در عین حال که یک رزمی کار قدرتمند و با تکنیک پرورش می‌یابد ، یک انسان سالم و آگاه و روشن فکر هم به بار آید و به مانند برخی‌ از هنر‌های رزمی دیگر فقط یک ماشین جنگی یا یک ماشین تخریب ایجاد نشود . یعنی‌ در این راه سعی‌ میشود چه از نظر علوم نظری ، به مانند فلسفه و منطق و چه از نظر علوم تجربی‌ یعنی‌ مثلا پزشکی‌ یا آناتومی و بیولوژی و غیره ، هنر جوع به خود آگاهی‌ و خود شناسی‌ در زمینهٔ بدن مادی و روان برسد و فقط یک حیوان ۲ پا نباشد که مشت و لگد میزند و از نظر مغزی چیز زیادی ندارد ! به این ترتیب کونگ فو توآ کار به راحتی‌ وسیله یا آلت دست دیگران نمی‌شود و در این حال قادر است خود و انرژی خود را کنترل کند و در راه مثبت و کمک به انسانیّت به کار گیرد . البته این هدف راه است و اگر تمرینات درست باشد و راه درست طی‌ شود می‌توان به این هدف رسید واگر نه فقط حرف زده‌ایم و شعار تو خالی‌ داده‌ایم .شما از کامل بودن و یا نبودن این راه و هنر رزمی سخن میگوید ، باید دید شما کامل بودن را چه می‌دانید و چگونه تعریف می‌کنید ! باید دید کلا شما از تمرین کونگ فو یا هر رشتهٔ دیگر به دنبال چه هستید ! اینها را خودتان باید بیابید و هدفتان را مشخص کنید و اگر کونگ فو توآ شما را به آن هدف خاص نمیرساند پس مجبور به ادامهٔ این راه نیستید و منطقی‌ است که راهتان را عوض کنید . هم وطن در کشور‌های غربی ایرانیان به چند خصوصیات معروف هستند و یکی‌ از اینها این است که ایرانیها کار زیادی انجام نمیدهند و زحمت نمیکشند اما دائم از همه کس و از همه چیز ایراد میگیرند ! دومی‌ این است که ایرانیها کار زیاد نمیکنن و از مسئولیت شانه خالی‌ میکنند اما هر وقت به هم برساند دائم به هم می‌گویند خسته نباشید ! حتی اگر در حال چایی خوردن باشند ! دوست گرامی‌ شما هم به مانند بنده ایرانی‌ هستید و هی‌ ایراد می‌گیرید و ههٔ آسمان و ریسمان میبافید . امید وارم که پیام و سخن ما را گرفته باشی‌ و با دیده منفی‌ به آن نگاه نکنید
Time to create page: 0.39 seconds