• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

اصول تکنیکهای توآ
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: اصول تکنیکهای توآ

باسخ‌به: تکنیک سامسامائه 12 years, 5 months ago #3345

با درود دوباره،
دوست من آقای رسولی جواب سوال مرا ندادید.....
بنظر من کونگ فو توآ یک وسیله است برای زندگی بهتر. پس هر زمان من به خواسته هایم از این طریق نرسم ، راه دیگری را برمی گزینم . اگر راه دیگری نیافتم خواسته هایم را اصلاح میکنم که منطقی باشد تا به آنها دست یابم.
من از عقل و منطق خودم برای رسیدن به اهدافم از وسایل موجود استفاده میکنم.
حال همراه گرامی شما به عقل و منطق و دانسته های خودتان رجوع کنید و کسانی را که نام بردید با شواهد موجود بررسی کنید تا به یک نتیجه مطلوب برسید.

باسخ‌به: تکنیک سامسامائه 12 years, 5 months ago #3347

• Jamshid
  • Platinum Boarder
درود بر همهٔ هم میهنان آقای رسولی شما در استدلال سخت خود در اشتباه هستید . می‌پرسید چرا ؟ برای این که زیرا ! دوست گرامی‌ هرچه ما بگوییم شما اما و اگر دیگری از آن خارج خواهید کرد و میشود سلسله پرسش و پاسخ بی‌ انتها ! اما یک چیز روشن است و آن این است که نه استاد جلیلزاده و نه کانون پرورش تن‌ و روان مسئول یا علت سکوت یارومه و یا وضعیت کنونی کونگ فو توآ نیستند . پس پاسخی هم ندارند که شما قانع شوید و هر کس نظر شخصی‌ خود را میدهد . شما برای آنکه به پاسخ دلخواهتان برسید و قانع شوید باید زحمت بکشید و رنج سفر و هزینهٔ زیادی را تحمل کنید شاید اگر بتوانید یارومه را پیدا کنید و پاسخ پرسش‌ها را از ایشان بپرسید و به ما هم اعلام کنید . راستی‌ چرا همه در کنار گود نشسته‌ا‌ند و هی‌ می‌گویند لنگش کنید !؟ هرکس ادعایی دارد و شما شک داری که درست باشد یا نادرست پس ا‌و را به چالش بکشید و از آنها دلیل و مدرک قانونی و منطقی‌ بخواهید این که دیگر نیازی به نابغه بودن و یا حضور خود یارومه ندارد.

باسخ‌به: تکنیک سامسامائه 12 years, 5 months ago #3354

سلام ودرود(پاسخ3339)
آقای رسولی عزیز،بهتره که اینطورشروع کنم که درجهان چراهای بسیاری وجوددارندکه بی جواب مانده انداین مطلب درموردکانگ فوتوآنیزصادق است وبهترین جواب رابایدازبنیانگذاراین طریقت دریافت کنیدکه متاسفانه دردسترس مانیستند،پس برای اینکه بیشترخودرادچارسردرگمی ونگرانی نکنیدبهتراست ازاندیشه خودکمک بگیریدتاراه خودرابیابید،می دانم شماوخیلی های دیگربه دنبال این میگردید که کتاب نیمه تمام کانگ فوتوآبه کجاختم می شودتاراه برشماروشن شودولی دوست عزیزباشرایط فعلی نمی توانیدجواب دلخواهتان راازکسی دریافت کنید،درنتیجه به این سووآنسو پریدن برای به دست آوردن جواب،آنهم جوابی که دردست خودبنیانگذارمی باشد کاری بس بیهوده وبی ثمرمی باشد؛واگربراین باوریدکه کسی به جزخودایشان میتواند اداره کانگ فوتوآرابه عهده بگیردمطمئانادراشتباه به سرمی بریدچراکه نویسنده ی کتابی که کتابش به پایان نرسیده ونیمه تمام مانده نویسنده ی دیگری نمیتواندآنراآنطورکه نویسنده ی اولی می خواست به پایان برساندزیراافکارانسانهاماننداثرانگشت شان متفاوت است؛وزندگی بخاطرهمین تفاوت هاست که زیباست.
امیدوارم توانسته باشم کمکتان کنم هرچندبهترین کمک برای شماخودتان هستید.
برای شمادوست عزیزآرزوی بهترینها رادارم
777
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Jamshid, pedram, وحيدرسولي

باسخ‌به: تکنیک سامسامائه 12 years, 5 months ago #3361

آقای جمشیدی که شما باشید ......برای اینکه زیرا!!!!من اگه پول سفر داشتم میرفتم تنیس بازی میکردم.

آقا ابراهیم کتاب نیمه تمام چرا چرا؟منتشر شد.از شما نمی پرسم ج ندید چرای من برای سران این رشته است.

چرا؟

چرا چرا؟

؟؟

باسخ‌به: تکنیک سامسامائه 12 years, 5 months ago #3363

• SAEED
  • Gold Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی
با درود خدمت تمامی همراهان بویژه جناب رسولی عزیز
دوست عزیز شاید شما دنبال پاسخ بنده نباشید ولی نظر خودم را برایتان میگویم شاید به جوابی رسیدید.
به نظر بنده اگر انسان سالهای سال بر روی تکنیکها و یا ضرباتی که تا خط هفت آموزش میبیند تمرین و تفکر کند هر روز نکته جدیدی یاد میگیرد. با این احتساب، من کانگ فو توآ را (هرچند که نیمه تمام باشد) بی انتها میدانم
به قول یکی از دوستان که در همین سایت نوشته بود "راهبر خود در راه است"
سربلند باشید
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Jamshid, hamid, pedram, mohammad, ابراهیم, وحيدرسولي

باسخ‌به: تکنیک سامسامائه 12 years, 5 months ago #3370

• Jamshid
  • Platinum Boarder
آقای رسولی شاید پاسخ مرا تند یافتید اما اگر نیک‌ بنگرید نکته زیادی دارد. اگر پول داشتید تنیس بازی میکردید !!! پس معلومه از سر ناچاری کونگ فو توآ تمرین می‌کنید و نه از روی عشق و علاقه !! حالا که از روی ناچاری هست چرا چیز دیگری انتخاب نکردید که حرف و حدیث آن کم باشد ! یادتان باشد که کونگ فو توآ فریاد عقل است و راهیست سخت دشوار و برای پیمودن صحیح آن عشق به راه اولین نیاز حیاتی می‌باشد . در پایان عرض کنم که یارومه به هیچ یک از ما از هیچ جنبه بدهکار نیست و هیچ کس هم اجباری ندارد که این راه را بپیماید اگر عاشق راه نیست .
Time to create page: 0.33 seconds