• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: توآ

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 7 months ago #1608

به سلامتیه كسی كه نمیشناستت
اما نوشته هاتو میخونه
تا از درونت با خبر بشه
و زیرش لایک میزنه
نه واسه اینکه خوشش اومده
واسه اینکه بهت بفهمونه كه تنها نیستی..............
The following user(s) said Thank You: Assar

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 7 months ago #1656

• SAEED
  • Gold Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی اساتید محترم
متاسفانه بنده چند روزی موفق به سر زدن به سایت نشده بودم ولی اکنون که بعد از چند روز مطالب سایت را مطالعه میکنم احساس میکنم هیچ مطلب آموزشی و هیچ محتوایی در مطالب جدیدی که مطرح شده وجود ندارد و موضوعات مطرح شده در سایت بیشتر به سمت حواشی گرایش پیدا کرده است
دوستان عزیز خستگی زمانی بر تن استاد باقی می ماند که استاد در مورد فلسفه و تکنیک و .... صحبت میکند و شاگرد درباره دهقانیان و نظام آباد و عکس پرو فایل سوال می پرسد
پایدار باشید
The following user(s) said Thank You: mohammad

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 7 months ago #1664

• Jamshid
  • Platinum Boarder
با درود ، آقا سعید عزیز حق با شما است و متاسفانه برخی‌ این سایت را با چاله میدان اشتباه گرفته‌اند و کینه و نفرت خود را به دیگران نشان میدهند و انگار از طریقت دانائی چیزی نیا موخته اند . بنده هم اگر از این آقای رسولی در باره لباسش و چیزهای دیگرش سوال کردم به خاطر این است که این فرد با لحنی بسیار بد و طلب کارانه و تمسخر آمیز از استاد جلیلزاده سوال می‌پرسید و یا استادان و همراهان دیگر را تمسخر میکرد و به دنبال بحران سازی و توهین به دیگران بود و هنوز هم هست ! این سایت به لطف استاد جلیلزاده و زحمات ایشان و دوستانشان راه اندازی شده تا به همهٔ ما کمک کند و مشکلات فنی‌ را تا آنجا که ممکن است برطرف نماید و به هماهنگ سازی همهٔ توآ کاران می‌اندیشد . این سایت در واقع به مانند خانهٔ همهٔ توآ کاران راستین است . حال دوست گرامی‌ اگر یک دزد یا خلاف کار به خانهٔ ما وارد شود و در اهداف مثبت ما اخلال ایجاد کند و یا سعی‌ در به بیراهه بردن همهٔ ما داشته باشد پس چه باید بکنیم ؟ آیا سکوت جایز است ؟! آیا کسی‌ که ظاهراً علامت خفاش یا بتمن را به سینه دارد و با بی‌ ادبی‌ و پررویی با استاد جلیلزاده و استاد وثوقی و دیگر همراهان برخورد می‌کند میتواند واقعا کونگ فو کار با صداقتی باشد ؟ آیا کاسه ای‌ زیر نیم کاسه ش نیست ؟!
The following user(s) said Thank You: Assar

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 7 months ago #1683

• SAEED
  • Gold Boarder
با درود
جناب جمشید عزیز روی صحبت بنده با شخص خاصی نبود و خدایی ناکرده قصد جسارت به هیچ یک از عزیزان را نداشتم فقط میخواستم این نکته را یاد آوری کرده باشم که تمامی دوستان و همراهان در جهت اهداف سایت قدم بردارند و از طرح مسائل حاشیه ای تا جایی که ممکن است خودداری کنند و اگر عزیزی سوالی را می پرسد که از نظر اساتید گرامی خیلی پیش پا افتاده است شاید جواب آن سوال برای آن عزیز راه ها و گره های زیادی را باز کند.
البته اگر کسی قصد توهین به شخص و یا اشخاصی را دارد فکر میکنم تنها راه مقابله پاسخ ندادن به سوالاتی است که احساس میشود جنبه انحرافی دارد
با تشکر
The following user(s) said Thank You: Jamshid, Assar

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 7 months ago #1704

با سلام خدمت دوست عزیزم اقا سعید
اقا سعید توی نوشته هات متوجه شدم در مورد سوالی که من مطرح کردم (باشگاه نظام اباد)اینطور نظر دادی که بحث هیچ محتوایی نداشته وبه حاشیه کشیده شده است؟.ایا واقعا اینطوره ؟ایا این مسئله به این مهمی پیش پا افتاده است؟واقعا خود شما از این موضوع همان جوریکه جناب جلیلزاده توضیح دادند اطلاع داشتی؟
دوست عزیز موضوع مهمتر از یک سواله متاسفانه در توا اشخاصی هستند کذاب که تمامی اتفاقات افتاده شده در زمان دانشکده رو طوری تعریف میکنند که یا به نفع خودشان تمام شه یا به نفع استادشون قضیه باشگاه نظام اباد هم از این موضوع مستثنی نیست حالا اگرما واقعیت رو بدونیم میتونیم محکم جلوی دروغاشونو بگیریم ونذاریم شایعه درست کنند خیلی مسائل هست که چون خجالت میکشیم بپرسیم از واقعیت اطلاع کسب نمیکنیم وبین دوراهی قرار میگیریم
برای نمونه
به نقل از یکی از پیشکسوتان توا
اینطور در یک جلسه تعریف کردند که جناب فیروز حبیب پور سر مسئله ای که با استاد میرزایی درگیر شدند وبر روی ایشان شمشیر کشیدند شاید شما هیچ وقت این مسئله رو از جناب جلیلزاده نپرسی ولی من این سوال رو مطرح کردم وایشان گفتند که شایعه ای بیش نبوده بعد از این که مطمن شدم این شایعه بوده به دوستانی که توی اون جلسه بودند حقیقت رو انتقال دادم واین شایعه فراتر نرفت خوب به نظر شما این بده .
حالا این یک مثال کوچک بود حرفهایی برای جناب میرزایی درست میکنند که ادم شاخ در میاره تا حالا بیش از 1000 نفر از من سوال کردند که نتیجه مبارزه بروسلی با جناب میرزایی چه شد. به نظر شما این شایعه ها چه جوری قوت پیدا میکنه ایا غیر از اینکه یک نفر پیدا میشه شایعه درست میکنه بعد کسی جرات نمیکنه این سوال رودر یک همچین فضایی مطرح کنه بعدش سه نفر میگویند شایعه است هفت نفر میگویند درست است
جناب جلیلزاده اعلام کردند که انا توای سبز رو فقط ایشان و اقای مینایی به درستی انجام میدند واز جناب میرزایی گرفتند. ولی اگراز اساتید توا بپرسید چند نفر از شما بلد هستید بیش از نیمی از اونها ادعامیکنند که ما بلدیم در صورتی که هیچ کس این تکنیک رو تعلیم ندیده .من موندم این حرکات رو از کجا اوردند.به نظرت این نشان دهنده چه چیزیه؟ ایا غیر از اینه که توا کارهایی داریم که دوست دارند همه چیز رو طوری جلوه بدند که به نفع خودشون تمام شه.امیدوارم متوجه منظورم شده باشی
به نظر من حالا که با همت و درایت جناب جلیل زاده این فضای مجازی شکل گرفته و ما توا کارها در این فضا جمع شدیم چرا جلوی شایعات رو نگیریم .یادمون باشه که جناب جلیل زاده واقعیات رو از نزدیک دیده واز بهترین کسی که میتونیم سوال کنیم ایشان هستند.
ودر باره این مورد که این سوالات مطرح بشه یا نه بهتره جناب جلیلزاده تصمیم گیرنده باشند نه شخص دیگری
از ره غفلت به گدایی رسی گر به خود ایی به خدایی رسی به خود ا

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 7 months ago #1730

• SAEED
  • Gold Boarder
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بویژه جناب آقای مهدی
دوست عزیز همانطور که بنده عرض کردم روی صحبتم با شخص خاصی نبود و یک جنبه کلی داشت ولی در مورد شایعات و مسائلی که فرمودید خوب است نظر شما را به این نکته جلب کنم که اگر به عنوان مثال این سایت هیچگاه برپا نمیشد و این امکان برای شما نبود که از استاد جلیلزاده و یا سایر اساتید سوالی در این زمینه بپرسید آن زمان چه میکردید؟ آیا غیر از این است که ما بجای اینکه تلاش کنیم ماهی گیری را بیاموزیم اصرار داریم تا به ما ماهی بدهند؟
به نظر شما اگر دانش خود را پیرامون کانگ فو توآ افزایش دهیم به این بصیرت نمیرسیم که جواب اینگونه سوالات را خودمان دریابیم؟
البته در مورد خط آخر فرمایشاتتان کاملا حق با شماست و من فقط نظرم را عرض کردم
امیدوارم از دست بنده دلخور نشده باشید و اگر هم این چنین است به حساب کم تجربگی بنده بگذارید
با تشکر
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Jamshid, Assar, pedram, مهدی صعودی, Hamza
Time to create page: 0.36 seconds