با سلام و درود
با توجه به اینکه جدیدا همراه میبایست پس از اخذ خط 5 کت سفید و شال مشکی ببندد و این موضوع در ابتدای سی دی های فدراسیون ذکر شده آیا این موضوع تضادی با اهداف یارومه و شما ندارد؟در ضمن در احکام فنی نیز خط و رنگ شال و رتبه نیز ذکر میشود مثلا خط 5 شال مشکی-خط 3 شال سبز.لطفا من را راهنمایی کنید.
سپاسگذارم
توآ
دوست گرامی اقاي سليماني حوزه مسوليت من كميته فني در سازمان جهاني ووتاست. من هیچ دخالتی در فدراسيون كونگ فوي ايران ندارم، اعضاي كميته فني و مديريت فدراسيون مسؤول و جوابگوی اين پرسش ها هستند. من فكر ميكنم كه فدراسيون بنا بر مصلحت و پیشرفت خود و كونگ توا در داخل ايران دست به اين كارها زده. به هرحال براي نتيجه بهتر از خود اقايان جويا شويد.
سلام و درود
خوب استاد این حرف شما درست ولی مگه فدراسیون ایران و دیگر کشورها نباید زیر نظر فدراسیون جهانی کار کنند این که نمیشه هر کس در هر فدراسیون تو هر کشوری بیاد یک سری جیزها رو تغییر بده میشه نمیشه
اگر بخوایم پیشرفت کنیم باید همه در یک راستا حرکت کنیم درسته استاد
راست قامت به ایست و دراقیانوس پرتلاطم زندگی موج سواری کن
باسلام و درود
استاد من در مورد سلاح سای و ریکیما اجراهای متفاوتی دیده ام (به طوری که در یک همایش ریکیما به 2 گونه زده شد) آیا کسی نیست که جلوی این تحریفات را بگیرد حتی در آن جمع یک نفر نپرسید اجرای دسته جمعی ریکیما به چه منظور است ؟اجرای هماهنگ اشکالی ندارد ولی چرا این همه حریف و حرکات من درآوردی.مگر به جز اجرای ریکیمایی که خودتان اجرا کرده اید نحوه ی دیگر اجرای ریکیمایی هم وجود دارد؟
استاد ببخشید که من اینقدر سوال می پرسم
سپاسگذارم
توآ