• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: پرسش

باسخ‌به: سوال ازاستادبزرگ 12 years, 7 months ago #1751

با سلام و در پاسخ به دوست عزیزمان ،،،،مطالبی که یارومه میگفتند بخاطر این بود که کانگ فو در بعد ورزشی خلاصه نمیشود مثلثی را تشکیل میدهد که هم فیزیک و هم روان و روح در آن جاریست و هفت مایگاهی که در طریقت دانایی هست همان مراحل سیر و سلوک صوفیگریست و تو از طریق این هفت مایگاه روان و افکارت را به کنترل در میاوری و از طریق ورزش به مایگاه تن دست میرسی و از این طریق تو به روح و روان خود اجازه میدهی که به اون شکلی که ازل در نظر گرفته شده خود را بارور کنند و همانطور که دوست عزیزم جمشید فرمودند همان گردش الکترونها به دور هسته اتم باعث تولید انرزی میشوند ،،،،و گردش یا بهتر بگویم رقص این الکترونها رابطه مستقیم با چگونگی افکار و احساسات ما دارد ،،برای همین هست که کانگ فو فقط در مایگاه تن خلاصه نمیشود و هفت مایگاه کاملا به هم ربط دارد ،یادم میاید یارومه همیشه اشاره میکرد که بعد از شالبند سبز تو همراه باید دفتر و کتاب بدست بگیری و وارد دنیای معنویت شوی ،،و تو همراه عزیز هر چه بیشتر بخوانی و آینه قلبت را جلا دهی به این راز ساده یارومه پی خواهی برد ،،با سپاس
Attachments:

باسخ‌به: سوال ازاستادبزرگ 12 years, 7 months ago #1831

• alireza
  • Senior Boarder
  • عشق کونگ فو
دمت گرم معلوم است خیلی مطالعه داری
The following user(s) said Thank You: Mohsen Torkaman, حیدرپور

تکنیک من تومای 12 years, 7 months ago #1871

سلام درودخدمت استاد جلیل زاده ودیگرهمراهان طریقت دانایی
تکنیکی که استادمیرزایی باکت سفیدوشلوارمشکی اجراکردند وبه تکنیک من تومای معروف شد،شمابه همراه حسین فرمودیدکه تکنیک من تومای وجود نداردواین تکنیک آناتواست که برعکس زده شد،من بعد ازگفته های شمافیلم راچند باربازبینی کردم ولی تکنیکی ازاناتوآدرآن ندیدم(که برعکس زده شود)به دلایل زیر
1.مادرآناتوآنشست نداریم(روی زمین)
2.مادراناتواروی زمین درازنمیکشیم ویاغلت نمی زنیم<< ولی استاداینکارراانجام دادند>>
3.مادرآناتوآضربه ی یته کیتونداریم ولی زده شد
4.ما دراناتواحول یک محورنمی چرخیم ولی استادچرخیدندو...
استادجلیل زاده لطفاجسارت مراببخشید وما راازابهام خارج نمایید
سپاس
777
The following user(s) said Thank You: سعید

باسخ‌به: تکنیک من تومای 12 years, 7 months ago #1877

با درود
استاد جلیل زاده در مورد آن مراسمی صحبت کردنند که استاد میرزایی با کت مشکی تکنیک اجرا می کنند.
با سپاس
The following user(s) said Thank You: Mohsen Torkaman

باسخ‌به: تکنیک من تومای 12 years, 7 months ago #1920

سلام ودرود
ممنون آقای بااوسی عزیزولی همراه حسین سوالش درمورد کت سفید وشلوارسرمه ای(همان شلوارسیاه) بود که آن تکنیک به من تومای معروف شدوفکرمیکنم استاد جلیل زاده منظورش همان تکنیکی بود که استاد میرزایی کت سفیدپوشیده داشت چون اون تکنیک به من تومای معروفه
به هرحال ممنون ازلطفتون
استاد جلیل زاده ی عزیزمنتظرجوابتان هستم
777

پرسش 12 years, 7 months ago #1923

• mehdi
  • Junior Boarder
چرا تکنیک ها توآ از سمت راست شروع میشه؟
معنای کمیسمای چیست؟
فلسفه هندسی توآ چیست؟
معنای هایما چیست؟
اصلا توآ بخاطر چی به وجود آمده؟
The following user(s) said Thank You: حیدرپور