• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

تکنیکها در اصول کلاسیک
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: تکنیکها در اصول کلاسیک

کامی سما 12 years, 2 months ago #4426

با سلام خدمت استاد جلیلزاده گرامی وسایردوستان
استاد ایا درحالت کامی سما زانوها باید کاملا صاف باشند یا کمی شکسته هستند؟ به قسمت اموزشها رجوع کردم دربخش کامیسما مطلبی در مورد چگونگی زانوها پیدا نکردم اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید.
از ره غفلت به گدایی رسی گر به خود ایی به خدایی رسی به خود ا

باسخ‌به: کامی سما 12 years, 2 months ago #4430

حالت کامی سما، حرکت تکنیکی نیست و احتیاجی به شکسته بودن ندارد. زانوها کشیده هستند.
The following user(s) said Thank You: Jamshid, AliReza Nazari, مهدی صعودی, سعید

باسخ‌به: اسامی تکنیکهای کلاسیک ..... 12 years, 1 month ago #4617

سلام استاد
میخواستم بدونم تفاوت تکنیک و مبارزه کلاسیک و غیر کلاسیک در چیست و چه معنی دارد ؟ چرا در بعضی از عکس ها که مشاهده میکنیم کسانی که خط روی پیراهنشون زدند وسط اون خط یه رنگی مث قرمز روی خط سبز هست ؟ معنیش چیه ؟ ( عکس رو مشاهده کنید ) و چرا الان دیگه نیست ؟ و دیگه اینکه من جایی خوندم تا شالبند سبز هفت خطه و شالبند قهوه ای 11 خطه . این 11 خط بودن شالبند قهوه ای درسته ؟ و میگن 7 خط ماه تولد استاد میرزایی و 11 خط روز یازدهم روز تولد ایشان است ؟ و آخر اینکه این خط های عمودی که بالای خط های افقی روی کت استاد میرزایی هست چیه و چرا ایشون خط ها رو سمت چپ بدنشون زدند و شالبند رو به شیوه ورزش تکواند بسته اند ؟ با تشکر فراوان
Attachments:

باسخ‌به: اسامی تکنیکهای کلاسیک ..... 12 years, 1 month ago #4628

• SAEED
  • Gold Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی
ای کاش دوستان قبل از مطرح کردن سوالات مباحث قبلی را مطالعه میکردند ولی افسوس!!!!!!!!!!!
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Jamshid, rezatoa, سهراب

باسخ‌به: اسامی تکنیکهای کلاسیک ..... 12 years, 1 month ago #4669

دوست عزیز مطالعه کردم ولی به کی قسم بخورم که باورتون بشه که جوابمون نگرفتم لطفا جواب بنده رو دقیق بدید . لطف میکنید .

باسخ‌به: اسامی تکنیکهای کلاسیک ..... 12 years, 1 month ago #4674

دوست و همراه گرامي بخشي از جواب سوالهيتان را ميتوانيد از اين كامنت بخوانيد 3408#
Time to create page: 0.31 seconds