دوستان همان طور که استاد جلیل زاده گفتند انجمن با مدیریت ایشان نظرات خود را در مورد رنکینگ اعلام کرده البته قسمت اول ان ، و آنکه فدراسیون و یا ... چه میکنند همراهان دلالیل را از خود آنها بخواهند درجه بندی های کانون بر پایه اصول بنیادی گذاشته شده و صرفا مشت و لگد نیست . پایدار باشد
موضوعی دیگر این است اگر در مورد آنچه میگذرد سخنی گفته نمیشود سکوت دلیل رضایت نیست، بلکه هدف در این است تا به توانیم خود را به هماهنگی برسانیم در آغاز از تن میکوشیم ، به جای اینکه فکر کنیم لگد ممدلی خان آنچنان است به فکر این باشید که نقطه تاثیر پذیر ی تکنیک کجاست و........
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 12 years, 7 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
با درود،
دوست محترم شما بهتره مخاطبتان را مشخص كنيد و منظورتون را هم شفافتر بيان بفرماييد.
بيشتر ما ها از برنامه هايي براي نوشتن متن استفاده ميكنيم كه اشنايي زيادي با انها نداريم و كسي هم مدعي فيلسوف ادبيات نيست. همينكه منظور خود برسانيم، بنظر من كافيست.
با درود،
دوست محترم شما بهتره مخاطبتان را مشخص كنيد و منظورتون را هم شفافتر بيان بفرماييد.
بيشتر ما ها از برنامه هايي براي نوشتن متن استفاده ميكنيم كه اشنايي زيادي با انها نداريم و كسي هم مدعي فيلسوف ادبيات نيست. همينكه منظور خود را برسانيم، بنظر من كافيست.
با سلام و درود خدمت استاد عزیز
ما هم رنگینک شما را قبول داریم ولی نمی توانیم انرا اجرا کنیم چون که شاگرد از ما حکم فنی می خواهد و ما احکام فنی را از فدراسیون میگیریم.من احترام زیادی برای شما قائل هستم وقصد بی احترامی را ندارم ولی بهتر نیست در یک جلسه با شورای فنی توآ ایران این قضیه را برای همیشه حل کنید.ممکن است فردا خط 5 را هم نصف کنند آن موقع چکار کنیم.
ببخشید که باعث رنجش خاطرتان شدم
سپاسگذارم
توآ