با درود و سلام،
هموطنان، دوستان و همراهان عزيزم مسئله مهم يكنواختي، هماهنگی و يكپارچگی كونگ فو است كه متاسفانه هیچکدام از اينها بشكلي كه بايد باشد وجود ندارد و اگر اقدامي سريعاً انجام نشود اين ورزش ملي ما اعتبار و جايگاه خود را چه در ايران و چه در جامعه جهاني بدست نخواهد آورد. من بعنوان يك ايراني و يكي از شاگردان بنيانگذار خود را موظف ميدانم با تمام توان و نيرو، تلاش كنم كه اهداف توآ و آرمانهای استادم به ثمر بنشيند.
از اينرو، از شما عزيزانم دست ياري ميخواهم. با حمايت و كمك شما ما قادر خواهيم بود اين ورزش ملي را بصورت ايده الي به جهانيان معرفي كنيم. اما پیش از آن بايد با پیروی از اصول يكنواخت و هماهنگ نشان دهنده جايگاه ویژه ان در ميان خود باشيم.
به نظر من غير از اين راهي نيست، و من تلاش ميكنم بهمان صورت كه بنيان آن گذاشته شد، با همان قوانين، ضوابط و مقررات ادامه يابد. ولي بنا به مصلحتهايي در جوامع جهاني ابتدا بايد خود را با ورزشهاي مشابه همسو كنيم تا بتوانيم برجستگی ها و توانمنديهاي كونگ فو توآ را نشان دهيم. تغييرات رنگ شالها به اين منظور است، والا در كيفيت و كميت آن هیچ كس حق دخالت نخواهد داشت. كونگ فو توآ به همان شكل كه بنيان گذاشته شده ادامه مي يابد، حال چه خوب يا چه بد. و اينرا بدانيد اگر بد بود در اين چهل سال با اينهمه كارشكني و مشكلات پابرجا نمي ماند.
سپاسگزارم،
مصطفي جليل زاده