• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

موضوعات مبارزه
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: موضوعات مبارزه

باسخ‌به: موضوعات مبارزه 12 years, 6 months ago #1093

• Jamshid
  • Platinum Boarder
درود بر همه دوستان آقا سعید البته توضیح تئوری زیاد است و منطقی ولی برای آنکه راه را کوتاه کنیم و درک پاسخ را آسانتر کنیم بنده به شما دو پیشنهاد می کنم ابتدا اینکه بر روی زمین لغزنده ( خیس یا برفی و یا چمن خیلی نرم )تکنیک کیتو را یک بار با زانوی شکسته و یک بار با زانوی صاف انجام دهید خودتان متوجه تفاوت ثبات و قدرت اجرا خواهید شد و دوم اینکه همین کار را در باشگاه انجام دهید و از یکی از دوستانتان بخواهید که یک افت از قسمت بیرون پایی که نقطه اتکا شما است بر روی شما اجرا کند و دوباره همین عمل را انجام دهد اما این بار تکنیک افت را به قسمت پشت مچ پای شما اجرا کند (یعنی چهار بار افت اجرا می شود دوبار با زانوی صاف و دو بار با زانوی خمیده ) تفاوت نحوه از جا کنده شدن شما و سرعت زمین خوردنتان در هر کدام روشن خواهد کرد که آیا بهتر است با زانوی خمیده تکنیک را انجام دهیم یا نه ! البته تکنیک پا به جلو از هر نوع آن بهتر است با زانوی خمیده پای اتکا انجام شود .
The following user(s) said Thank You: Assar, Delete, SAEED, abolfazl

باسخ‌به: موضوعات مبارزه 12 years, 6 months ago #1105

• SAEED
  • Gold Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی
با تشکر از همه شما عزیزان ولی سوال بنده یک سوال کلی در مورد همه تکنیکها بود و میخواستم بدانم آیا تکنیکها را همه باید عینا مشابه هم اجرا کنند یا اینکه بسته به نوع فیزیک افراد میتواند یک تکنیک تغییر حالت دهد و در عین حال همه صحیح اجرا کرده باشند؟(مثلا نشت یکی بیشتر از دیگری باشد و یا یته یکی بالاتر از دیگری باشدو....)

باسخ‌به: موضوعات مبارزه 12 years, 6 months ago #1112

بله کاملا درسته، تکنیکهای توآ طبق فرمول و قانون خاص خودش باید انجام و اجرا شود.
بنیان قوانین و منطق تکنیک های توآ بر سه اصل استوار است که اگر حتی یکی از آنها در حین عمل رعایت نشود اشکال تکنیکی بوجود خواهد آمد.
سه اصل فوق عبارتند از: قدرتگیری، دوران و عکس العمل سازی. من این اصول را در قسمت آموزشهای این سایت بطور کامل در بین تکنیکها تشریح کرده ام میتوانید به آنها رجوع کنید.
موفق باشید.
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Mohsen Torkaman, Jamshid, Assar, Delete, SAEED, حمید بروجنی

باسخ‌به: موضوعات مبارزه 12 years, 6 months ago #1185

با سلام و درود
استاد آیا یارومه با آقای فرهاد وارسته رییس سابق فدراسیون کاراته مبارزه کرده؟بین این دو نفر چه مشکلی وجود داشت البته اگربرایتان امکان دارد پاسخ دهید؟
در ضمن من شنیده ام که استاد با بروسلی مبارزه کرده این امر صحت دارد؟در ضمن من فقط شنیده ام سند و مدرکی ندارم استاد جان لطفا من را راهنمایی کنید
سپاسگذارم
توآ

باسخ‌به: موضوعات مبارزه 12 years, 6 months ago #1189

• rezatoa
  • Senior Boarder
با سلام و کسب اجازه از استاد بزرگوار مصطفی جلیلزاده:
آقای سلیمانی همراه گرامی :
اگرواقعا یارومه با بروسلی مبارزه داشتند که الان سندی موجود بود و یا اینکه فیلمی حتما از مبارزشون تهیه میشد.
هم یارومه و هو بروسلی دو شخصیت بسیار مهم بودن و هر دو در زمینه رشته های رزمی نابغه.
پس نتیجه میگیریم اگر این اتفاق مهم رخ داده بود الان مدرکی دال بر این موضوع وجود داشت.
مگر میشود این مبارزه اتفاق افتاده باشد ولی هیچ مدرکی وجود نداشته باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ابر بارنده به دريا ميگفت#من نبارم تو کجا دريايي؟
دردلش خنده کنان دريا گفت#ابر بارنده توخود از مايي!
Last Edit: 12 years, 6 months ago by rezatoa. Reason: بزرگی بیش از حد حروف نوشتاری
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Mohsen Torkaman, Jamshid, Delete, abolfazl

باسخ‌به: موضوعات مبارزه 12 years, 6 months ago #1199

• Assar
  • Administrator
دوستان قدری به موضوعات مطرحی خود توجه کنید آقای وارسته ،بروسلی !!!
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
The following user(s) said Thank You: Jamshid
Time to create page: 0.32 seconds