سلام خدمت استاد ارجمند جناب جلیل زاده و دیگر دست اندر کاران زحمت کش این سایت بیبدیل.
اول از همه خدا رو شاکرم که در دنیای به چنین وسیعی تونستم یک چنین سایت پر حجم و پرباری رو کشف کنم.
و دوم از استاد جلیلزاده و دیگر دست اندرکاران زحمت کش که چنین سایتی را ایجاد کردهاند و ما را از دانش و تجربهی خودشان بهرمند میکنند کمال تشکر را دارم. و همچنین همهی کسانی که در این جمع هستند و ما میتوانیم از نظرات آنها استفاده کنیم نیز متشکرم.
استاد من یکی از علاقمندان هنر کونگ فو توآ هستم و متاسفانه نمیدانم چرا خیلی دیر و در سن 20 سالگی با این اقیانوس آشنا شدم وگاهی وقتها با خود میگویم که دیگر دیر است و از من گذشته ولی باز علاقه، جاذب من به این هنر است.
من هماکنون 21 سال دارم و تقریبا یک سالی است که کار میکنم و تصمیم گرفتهام که کنگ فو را با آموزشهای گرانقدر شما استاد، شروع کنم و به پیش ببرم و فعلا در حال تمرین و یادگیری پیش آناتوآ هستم و از شما خواهش میکنم به این حرکت خودتان ادامه دهید و هنر دوستان کنگ فو توآ را همچنان از آموزههای گرانمایه خود بهرمند سازید، مخصوصا آموزش مبارزات کلاسیک.
در آخر استاد، میدانم که بیریط است ولی آیا برای من آموختن این هنر دیر شده یا نه؟( و اگر دیر شده که هیچ و اگر نشده، دوست دارم راهنمایی شما رو بشنوم.)