با سلام و احترام جناب استاد جلیلزاده در حال حاضر شما جز معدود شاگردان و اساتید باقی مانده از یارومه میرزایی هستید اهداف بنیان گذاری توآبسیار فراتر از یک ورزش است ما علاقه مندان به توآ هیچ قالب و چارچوبی برای یادگیری یا منبع قدرتمندی برای آموزش نداریم و اساتیدی که توسط فدراسیون معرفی میشن بسیار ضعیف مطالب رو منتقل میکنن و اغلب با کاهلی از کنار آموزشها میگذرن بدون اینکه احساس مسئولیتی در قبال علاقه عمر و زمان و ی که جوانها صرف میکنن داشته باشن .از شما خواهشمندم با توجه به اینکه شما مورد قبول بسیاری از پیشکسوتان هستید یک قالب برای آموزش در سطوح مشخص کنید به طور مثال مشخص کنید یک مبتدی از کجا باید شروع کنه و مراحل بعدی چه چیزی هست طرز صحیح نرمشها بدنسازی ها رو با فیلم آموزشی در اختیار بگذارید ممنون میشیم .بنده 6ساله علاقه ی زیادی به توآ دارم اما به علت اینکه از پدرم پرستاری میکنم نتونستم به شهرهای دیگه برای آموزش برم در شهر خودمون هم مربی قابلی وجود نداره
من از طریق استاد رضا هارونی از پیشکسوتان اصفهان که تلفنی با ایشون در ارتباط هستم آشنا شدم اگر امکان وجود داره کمکی درین زمینه بکنید .در ضمن آیا قابلیتهای کنگ فو توآ همین مسابقات مرسوم هست ؟این مسابقات بسیار نازیبا هستن