با سلام و ارادت خدمت استاد و همه همراهان طریقت دانایی؛وضمن خسته نباشید حضور شما دوست عزیز آقای فرشید جاودان گل،خدمتتوون عارضم که فرمایشات شما کاملا متین و بجا هستن ولی با توجه به شرایط موجود که حاکمه بنده برای ادامه دادن به فعالیتم باید گوش به حرف آقایان باشم حتما میگی چرا الان میگم،این رشته تو شهر من تقریبا که نه صددر صد محدود شده و انحصاریه و زیر نظر استاد بنده هست و ایشون که رییس هیئت هم هستن دست مبارکشون رو گذاشتن رو تمام کلاسا ؛کلا 5 تا کلاس داریم یکی من ،2 تا خودش؛یکی هم نائب رئیس هیئت که کمتر از یه سال هست که کلاساشون دایر شده ،یکی دیگه هم بانوان .مشکل اینجاس که ایشون واسه کلاسهاییم که خودشون اداره نمیکنن کیسه دوختن و فقط من اولین نفری بودم که مخالفت کردم و زیر بار نرفتم که در صدی از شهریه دریافتی از شاگردهامو که کم هم نیست به ایشون بدم . در عین حال واسه احترام به استادم تو کلاساشم شرکت میکنم و بعد از دیدن ویدیوهای استاد جلیلزاده من سعی کردم تکنیکهای خط یک رو مثل استاد اجرا کنم و در کلاس مشغول تمرین بودم که با استادم وارد بحث شدیم و در مورد تمرین کردنم اشکال گرفت و بعد از یه خورده بحث گفتم از رو فیلم خط یک یارومه دیدم تا ولم کرد اگه میگفتم از استاد جلیلزاده هست دیگه کارم تموم بود چون ایشون پشت سر دهقانیان نماز میخونه البته همگی باید ببخشید بابت دروغ گفتنم چاره ای نبود تا اینجا رو داشته باشین ؛من بعد از ده سال هنوز خط 5 رو تموم نکردم حتی تمرینم دیگه نمیکنم ولی بچه هایی تو باشگامون هستن که بعد از 3 تا 4 سال خط 6 و 7 و به اصطلاح 8 رو میزنن و به خاطر باج دادنه ولی من اینطوری نیستم به خاطر همین باید درجا بزنم ولی از نظر تکنیک مورد تایید استادمم و اونا نیستن چون نگذاشته باشگاه بزنن ولی بعید نیس ! چون با پول همه کار میشه کرد حالا میخوام با کمک استاد و شما دوستان عزیز این رشته دوست داشتنی رو از انحصار درش بیارم البته تو شهرمون ؛از استاد جلیلزاده تقاضا دارم این همراه رو راهنمایی کنن و ان شاالله با کمک ایشون و همه شما دوستان موفق میشم چون دلم روشنه
استاد جلیلزاده عزیز برای ادامه به فعالیتم نیاز به گواهی و حکم هست چطور میتونم حکم مورد تایید شما رو داشته باشیم
ایا شما ازمونی در این باره برگزار میکنید
لطفا اگه امکان داره به صورت کامل برای چندمین بار توضیح بدین
در آخر ببخشید اگر حرفام به درد دل تبدیل شد آخه چند ساله که تو دلم مونده بود و کسی نبود بهش بگم شرمنده
با تشکر
توا