• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

درخواست
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: درخواست

باسخ‌به: ارادت 11 years, 11 months ago #4881

با سلام و ارادت خدمت استاد و همه همراهان طریقت دانایی؛وضمن خسته نباشید حضور شما دوست عزیز آقای فرشید جاودان گل،خدمتتوون عارضم که فرمایشات شما کاملا متین و بجا هستن ولی با توجه به شرایط موجود که حاکمه بنده برای ادامه دادن به فعالیتم باید گوش به حرف آقایان باشم حتما میگی چرا الان میگم،این رشته تو شهر من تقریبا که نه صددر صد محدود شده و انحصاریه و زیر نظر استاد بنده هست و ایشون که رییس هیئت هم هستن دست مبارکشون رو گذاشتن رو تمام کلاسا ؛کلا 5 تا کلاس داریم یکی من ،2 تا خودش؛یکی هم نائب رئیس هیئت که کمتر از یه سال هست که کلاساشون دایر شده ،یکی دیگه هم بانوان .مشکل اینجاس که ایشون واسه کلاسهاییم که خودشون اداره نمیکنن کیسه دوختن و فقط من اولین نفری بودم که مخالفت کردم و زیر بار نرفتم که در صدی از شهریه دریافتی از شاگردهامو که کم هم نیست به ایشون بدم . در عین حال واسه احترام به استادم تو کلاساشم شرکت میکنم و بعد از دیدن ویدیوهای استاد جلیلزاده من سعی کردم تکنیکهای خط یک رو مثل استاد اجرا کنم و در کلاس مشغول تمرین بودم که با استادم وارد بحث شدیم و در مورد تمرین کردنم اشکال گرفت و بعد از یه خورده بحث گفتم از رو فیلم خط یک یارومه دیدم تا ولم کرد اگه میگفتم از استاد جلیلزاده هست دیگه کارم تموم بود چون ایشون پشت سر دهقانیان نماز میخونه البته همگی باید ببخشید بابت دروغ گفتنم چاره ای نبود تا اینجا رو داشته باشین ؛من بعد از ده سال هنوز خط 5 رو تموم نکردم حتی تمرینم دیگه نمیکنم ولی بچه هایی تو باشگامون هستن که بعد از 3 تا 4 سال خط 6 و 7 و به اصطلاح 8 رو میزنن و به خاطر باج دادنه ولی من اینطوری نیستم به خاطر همین باید درجا بزنم ولی از نظر تکنیک مورد تایید استادمم و اونا نیستن چون نگذاشته باشگاه بزنن ولی بعید نیس ! چون با پول همه کار میشه کرد حالا میخوام با کمک استاد و شما دوستان عزیز این رشته دوست داشتنی رو از انحصار درش بیارم البته تو شهرمون ؛از استاد جلیلزاده تقاضا دارم این همراه رو راهنمایی کنن و ان شاالله با کمک ایشون و همه شما دوستان موفق میشم چون دلم روشنه

استاد جلیلزاده عزیز برای ادامه به فعالیتم نیاز به گواهی و حکم هست چطور میتونم حکم مورد تایید شما رو داشته باشیم

ایا شما ازمونی در این باره برگزار میکنید

لطفا اگه امکان داره به صورت کامل برای چندمین بار توضیح بدین
در آخر ببخشید اگر حرفام به درد دل تبدیل شد آخه چند ساله که تو دلم مونده بود و کسی نبود بهش بگم شرمنده
با تشکر
توا
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Assar, حمید بروجنی

باسخ‌به: ارادت 11 years, 11 months ago #4886

• mohammad
  • Gold Boarder
  • مهر ، نخستین پدیده دروازه هستی
سلام دوست عزیز اقای پور حسینی
به هیچ وجه قصد نصیحت ندارم . به نظر من اولین درس در تمام هنرهای رزمی احترام به استاده. استاد شما اگر فقط یه چیز به شما آموزش داده باشه بر شما حق استادی داره واحترامش واجبه. شما هم لازم نیست جلوی استادت تکنیکهای اصلاح شودرو بزنید وبه نظر من اصلا لازم نیست به کلاسشون برید. در ضمن شما میتوانید سایر همراهانتون رو در جریان این کار قرار بدید و اونها رو آگاه کنید و از هدر رفتن باقی عمرشون جلوگیری کنید.
درود
The following user(s) said Thank You: SAEED, حمید بروجنی

باسخ‌به: ارادت 11 years, 11 months ago #4888

آقای پور حسینی متاسفانه دریافت حکم یا بهتر بگویم تکنیکهای بالای کونگ فو توآ بدون کارکرد و نشان دادن مرحله پائین تر بمنظور دریافت و آموزش کامل آن امکان پذیر نیست. در این رابطه خواهشم از شما عزیزان این است که از اصول کلاسیک شروع کنید و بعد از آزمایش یا بهتر بگویم دوره کردن آن با همدیگر با اطمینان به مرحله بعد بپردازیم. به این صورت بدون جا انداختن تکنیکها ویا سرسری رد شدن، برای وقت خود و دیگران ارزش قائل شویم و بصورت درست هماهنگ باهم به یک شکل آموزش ببینیم.
در زیر من لینک قوانین و مقررات آزمایش در می گذارم تا کاملا مشخص شود.
پا آرزوی پیروزی و موفقیت.

www.kungfutoa.ca/index.php/fa/2012-09-15-23-07-30
The following user(s) said Thank You: حمید بروجنی , سیدابوالفضل پورحسینی

باسخ‌به: ارادت 11 years, 11 months ago #4889

با سلام خدمت استاد عزیز اینظور که از صحبتهای شما برداشت کردم باید دوباره از پایه شروع کنم وکاملا هم آماده ام
فقط آیا آزمونها زمان یا دوره مشخصی دارد یا بسته به آمادگی همراه آزمون گرفته میشود
با تشکر از شما استاد عزیز از توجه شما و لطفتون ممنونم
توآ

باسخ‌به: ارادت 11 years, 11 months ago #4890

آقای محمد عریز سلام با حرف شما موافقم ایشون استاد بنده هستن و من همیشه مدیون ایشونم .بنده به هیچ وجه به ایشون جسارت و توهین نمیکنم فقط یه کم تو حرف زدن رک هستم و توقع دارم طرف مقابلم هم همینطور باشه من تا همیشه شاگرد استادم باقی میمونم ولی بنا به گفته شما تکنیکهای اصلاح شده رو دیگه جلوی ایشون تمرین نمیکنم تا سو تفاهمی پیش نیاد ؛در ضمن منظورم ازحرفهایی که اینجا مطرح کردم درخواست مشورت بود ولا غیر و ممنون از همه شما عزیزانی کخه به نوعی با حرفهاتون منو کمک میکننین
موفق و سر بلند باشید
توا
The following user(s) said Thank You: mohammad, حمید بروجنی

باسخ‌به: ارادت 11 years, 11 months ago #4891

طی کردن دوره ها در رده های هفت خط مشمول زمان نیست فقط بستگی به آمادگی و یادگیری هنرجو دارد.
The following user(s) said Thank You: حمید بروجنی , سیدابوالفضل پورحسینی
Time to create page: 0.31 seconds