• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

درخواست
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: درخواست

باسخ‌به: در خواست همیاری از استاد 11 years, 11 months ago #4838

ﺑﺎ ﺩﺭﻭﺩ ،
ﺣﻤﯿﺪ ﺟﺎﻥ ﺳﭙﺎﺱ ﺍﺯ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎ ﻭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﯾﺰﯾﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺑﺎ ﮐﻮﻧﮓ ﻓﻮ ﺗﻮﺁ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯽ‌ﺩﻫﯿﺪ .
ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﺩﺭ ﺟﻠﺴﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﮐﺎﻧﻮﻥ ﺻﺤﺒﺘﻬﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮐﻮﻧﮓ ﻓﻮ ﮐﺎﺭﺍﻥ ﺷﺪ ﻭ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﮐﺘﺮ ﺟﺎﻭﯾﺪﺍﻥ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ ، ﻣﺎ ﺩﺭ ﭘﯽ ﺑﺮﻭﯼ ﮐﺎﻏﺬ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﺍﺻﻮﻝ ﻭ ضوابط ﺍﺳﺎﺳﯽ ﺗﻮﺁ ﻭ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﺁﻥ ﺟﻬﺖ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻭ ﻫﻤﺎﻫﻨﮕﯽ ﺑﻪ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﮐﻮﻧﮓ ﻓﻮ ﺗﻮﺁ ﺧﺼﻮﺻﺎ ﺑﻪ ﻣﺪﺭﺳﯿﻦ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺷﺘﺮﺍﮎ ﻭ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺗﻼﺵ ﻣﯽ‌ﮐﻨﯿﻢ . ﺍﻣﯿﺪ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺍﯾﻦ ﻣﻄﻠﺐ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺣﻀﻮﺭ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺮﺳﺎﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻫﻤﻔﮑﺮﯼ ﻭ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﻫﻤﮕﺎﻥ ﮐﻤﺒﻮﺩﻫﺎ ﻭ ﺿﻌﻔﻬﺎ ﺗﺮﻣﯿﻢ ﺷﻮﺩ ﺗﺎ ﺩﺭ ﺭﺍﺳﺘﺎﯼ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺑﻪ ﺍﻫﺪﺍﻑ ﻣﺸﺘﺮﮎ ﺩﺭ ﺗﻮﺁ ﺩﺳﺖ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﺭﻭﯾﻢ.
ﺑﺎﻣﯿﺪ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ .
Last Edit: 11 years, 11 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Jamshid, hamid, mohammad, SAEED, حمید بروجنی

باسخ‌به: در خواست همیاری از استاد 11 years, 11 months ago #4839

• hamid
  • Expert Boarder
باتشکر از زحمات شما استاد جلیل زاده بی صبرانه منتظر هستیم
تو پنداری جهانی غیر از این نیست زمین و آسمانی غیر ازاین نیست
همان کرمی که در پیله نهان است زمین و آسمان وی همان است
The following user(s) said Thank You: حمید بروجنی

باسخ‌به: درخواست 11 years, 11 months ago #4843

• SAEED
  • Gold Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی
با درود و عرض خسته نباشید
استاد عزیز بی شک تلاش های شبانه روزی شما در جهت احیای این هنر اصیل ایرانی در آینده ای نزدیک به ثمر خواهد نشت و روزی خواهد آمد که تمامی جامعه توآ از یک قانون خاص پیروی خواهند کرد ولی احتمالا در این میان افرادی نیز هستند که این هماهنگی را مغایر با منافع خود می بینند و دوباره سعی در دو نیم کردن جامعه توآ میکنند.اگر احساس میکنید که از همراهانی که در این سایت عضویت دارند کمکی هر چند کوچک بر می آید خوشحال میشویم که بخشی از وظیفه شاگردی خود را به انجام برسانیم.
با تشکر
The following user(s) said Thank You: Farshid Javdan, Jamshid, hamid, mohammad, ابراهیم, حمید بروجنی

باسخ‌به: درخواست 11 years, 11 months ago #4845

لطفا قسمتی از سایت را به به نرمش و گرم کردن و طریقه بدنسازی برای تمرین در خانه اختصاص دهید. (جامع)
با تشکر
The following user(s) said Thank You: hamid, SAEED, ابراهیم, حمید بروجنی

ارادت 11 years, 11 months ago #4869

با سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیز . بنده حقیرحدودا 10 ساله توا کار میکنم . تو جایی که من توا کار میکنم متاسفانه دستهایی تو کار هست که تازه متوجه شدم چیزی که یاد گرفتم توای واقعی نیست و با ویدیوهایی که از شما دیدم تا حد نسبتا زیادی تفاوت داره ووقتی هم که به استادم گفتم با مخالفت شدید ایشون روبرو شدم که میگه چیزی که یادت دادم کاملا درسته ،در ضمن با اجازه استادم باشگاهیم تاسیس کرده بودم که بعد از این موضوعات چوب لای چرخ من میذارن ازتون میخوام در این مورد منو راهنمایی کنید ممنون از لطفتون توآ
The following user(s) said Thank You: Assar, حمید بروجنی

باسخ‌به: ارادت 11 years, 11 months ago #4877

با درود آقای پور حسینی - خیلی خوش آمدید به جمع ما - استاد جلیل زلده خود حتما در اولین فرصت پاسخ مناسبی به سوال شما خواهند داد تا آن زمان من با اجازه ایشان توصیه می کنم نخست برای هماهنگی تکنیک های خود از بخش آموزشهای این سایت استفاده نمایید . شرایط استفاده آسان است و در حال حاضر همه ما که کم و بیش شرایط مشابهی داریم در آغاز با بازدهی خوبی روبرو شده ایم و بخصوص برای شما که سابقه و آمادگی بدنی دارید کار ساده می شود.

شما که خود باشگاهی تاسیس کرده اید می توانید یواش یواش و با دوستی و خونسردی خود را از دیگران جدا نموده ، کناره گیری کرده و مستقل نمایید و پس از یکسانسازی فنی و دریافت گواهینامه های معتبر مربوطه ، می توانید تکنیکهای اصلی توا را که از استاد جلیل زاده کسب می نمایید به شاگردان خود منتقل نمایید .

بقیه دوستان و همراهان در این مکان نیز شما را یاری خواهند داد و با رجوع به بخشهای مختلف گفتمان و بخش فلسفی و شرکت در گفتمانها می توانید از لحاظ معنوی نیز بازده آموزشی خود را بالا ببرید .

سربلند و پیروز باشید .

توآ
تا در طلب گوهر کانی کانی
تا در هوس لقمه ی نانی نانی
این نکته ی رمز اگر بدانی دانی
هر چیزی که در جستن آنی آنی
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, سیدابوالفضل پورحسینی
Time to create page: 0.33 seconds