• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

درخواست
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: درخواست

باسخ‌به: درخواست 12 years ago #4497

سلام استاد جلیلزاده
ممنون از اینکه جوابها رو در مکان اصلیش قرار دادین
اما من واقعا انتظار این کارها رو در این مکان بخصوص نداشتم
به هرحال تنها هدف من از عنوان کردن آدرس وبلاگ کمک به همراهم بود که چنین درخواستی داشتن و با این اندیشه بود که اینجا مکانیست برای گردهمایی همراهان و گرفتن دست همدیگه برای گذشتن از سختیهای راه دانایی وهیچ قصد و غرضی غیر از این درکار نبوده
همراهان زیادی به این مکان پناه میارن برای اینکه دیگه جایی نمونده که امن باشه و امیدوارم اینجا هم با وجود شما استاد عزیز که یادگار دانشکده انشاء یارومه هستید امن و یاری رسان بشه و بمونه
درپناهش باشید

باسخ‌به: درخواست 12 years ago #4498

جناب امین ما پست ها را بندرت جابجا میکنیم آنهم بخاطر موضوع آن و در دسترس بودن دیگران میباشد.
تا آنجائیکه من در جریان هستم کامنت شما جابجا نشده.
فقط چند کامنت شما که جنبه تبلیغاتی برای وبلاگ شما داشت برای کتاب یارومه امکان دیده شدن پیدا نکرد، گرچه کپی کتاب را ما خودمان در همین سایت داریم.
پس بیهوده جو را آشفته نفرمائید، اگر مشکلی هست مستقیم عنوان کنید تا ببینیم موضوع چیست.
این تالار مقررات خاص خودش را دارد و کاملا ۱۰۰% به روی کسی باز نیست. ما اجازه نمی دهیم هر کس هر موضوعی را که دلش خواست اینجا عنوان کند.
در ضمن کسی از شما درخواست نکرده که در این تالار حضور داشته باشید و یا از کسی برای این مکان دعوت کنید. کارکرد این سایت باندازه کافی طالب خود را دارد و خواهد داشت.
بدرود.
The following user(s) said Thank You: SAEED

باسخ‌به: درخواست 12 years ago #4500

ببخشید استاد من که وبلاگ تبلیغاتی ندارم که نیازی به تبلیغ داشته باشه و اصلا وبلاگ جای تبلیغ نیست .آقا مسعود درخواست کرده بود که لینک بدین و منم فقط جواب این درخواستشون رو نوشتم و فرقی نمیکرد که وبلاگ من باشه یا کس دیگه ای
استاد کامنت من تاهمین چند ساعت پیش جابجاشده بود و.............
منم اعتراضم به خاطر این نبود که کامنت من بوده بلکه این کار رو یه کار خلاف منطق گفتمان میدونستم که البته شما میگید که حق این کار براتون محفوظ هست و من هم دیگه نمیتونم حرفی بزنم
منم موضوع خواست خودم رو عنوان نکردم و ضرری برای کسی نداشت و فقط کمک میکرد به دانستن بیشتر همراهان و هیچ نفعی متوجه بنده نبود
در ضمن من منظورم از گفتن دعوت دیگران تبلیغ برای شما و به دستور شما نبود بلکه دوستان و همراهانی رو با این سایت آشنا کرده بودم و اینجا رو مکان مناسبی برای گفتمان به اونها معرفی کرده بودم که البته عذر میخوام چون نیازی به عنوان کردن این موضوع نبود اما اگه قرار باشه این کارهابه جای جذب بشتر به دفع همرهان کمک کنه و به همین تعداد بسنده بشه پس دیگه این سایت حرکت رو به جلو نخواهد داشت
به هرحال از آزرده خاطر کردن شما معذرت میخوام استاد
در پناهش باشید

باسخ‌به: درخواست 12 years ago #4501

جناب امین باید اعتراف کنم که از لحن اعتراض شما یکه خوردم و ناراحت شدم. شما باید متوجه باشید من و دوستان که در این سایت فعالیت میکنیم هیچگونه چشمداشتی نداریم و در راه خدا و خلق توآ کار آن تلاش میکنیم. در این راه ضمن اینکه از جیب خود مایه میگذاریم از وقت خود و خانواده نیز میزنیم تا در خدمت امثال شما باشیم، روی این اصل این یک مقدار کم لطفیست که به اون صورت شکل اعتراض خود را عنوان کنید.
به هر حال امیدوارم که مشکل حل شده باشه و خوشحال باشید.
The following user(s) said Thank You: mohammad, نیماامین

باسخ‌به: درخواست 12 years ago #4502

استاد عزیز من هم قبلا از شما تشکر کردم و هم الان با تمام وجود از شما به خاطر این زحمت و بوجود آوردن این مکان صمیمانه ممنونم
بازم عذر میخوام که باعث ناراحتی شما شدم
امیدوارم که هم در عرصه طریقت دانایی و هم در زندگی شخصی و خصوصیتون خدا همیشه پناه شما باشه وهمواره سلامت و شاد باشین و روزی نتیجه و پاداش این زحمات رو به بهترین وجه خداوند دانا و توانا به شما عنایت کنه
امیدوارم که بتونم ازاین به بعد شاگردی خوبی براتون باشم و باعث دلگرمیتون نه رنجشتون
بازم عذر میخوام
درپناهش باشید
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, حمید بروجنی

باسخ‌به: عرض ادب 12 years ago #4592

• mohammad
  • Gold Boarder
  • مهر ، نخستین پدیده دروازه هستی
سلام بر استاد جلیل زاده و همراهان عزیز
پیشنهادی داشتم
استاد از شما خواستارم با طرح سوال در زمینه های مختلف کانگ فو ، ما همراهان را برای پاسخ دادن به سوالها به چالش و تفکر وا دارید ودر جایی که صلاح دیدید پاسخ درست را نگارش فرمایید.
با تشکر
Time to create page: 0.32 seconds