• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

درخواست
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: درخواست

درخواست منبع 12 years ago #4481

با سلام و عرض تشکر از زحمات استاد گرانقدر و ارزشمند جناب آقای جلیلزاده
بسیار خوشحالم که چنین سایتی تشکیل داده اید و اقدام به روشنگری میکنید و مطمئنا کاری شبیه به این هم از هر کسی ساخته نیست.
یک درخواست دارم
با توجه به این که کتابه کاراته و ذن کاراته را در سایت قرار دادید و مطالعه ی کامل این کتاب به صورت آنلاین و یا روی سیستم چندان مقدور نیست، میتونم خواهش کنم که این فایل رو با کیفیت بیشتری برای دانلود منتشر کنید یا حداقل لینک دهی کنید برای دانلود؟
چون در کتاب موجود در این سایت بعد از بزرگنمایی متون به دلیل کیفیت پایین اسکن گنگ و نا مفهوم میشه.
سپاس از تمامی زحمات شما
توآ

The following user(s) said Thank You: نیماامین

باسخ‌به: درخواست منبع 12 years ago #4482

دوست گرامی آقای اسماعیل پور، کیفیت کتاب فوق را ما بررسی کردیم در حد متوسط است و قابل استفاده. اگر بیشتر از این فایل آنرا بزرگ کنیم برای باز شدن یا دانلود کردن مخصوصا در ایران مردم دچار مشکل خواهند شد.
من پیشنهاد میکنم که شما از یک مانیتور با رزلوشن بالا استفاده کنید.
سپاسگزارم از توجه تون .
The following user(s) said Thank You: Jamshid, نیماامین

باسخ‌به: درخواست منبع 12 years ago #4484

باسلام خدمت استاد وهمرهان
دوست من آقا مسعود
من کتاب رو از این سایت دانلود کردم و اتفاقا برام جالب بود این حجم کم و این کیفیت و ازاستاد برای این کار تشکر میکنم چون وقتی دیدم که چنین کاری ارائه شده که همه و مخصوصا به قول استاد در ایران با این سرعت پایین دانلود، میتونن استفاده کنن خیلی خوشحال شدم
اما بنده هم این کتاب رو البته با حجمی خیلی بیشتر در وبلاگم گذاشتم
درپناهش باشید
Last Edit: 12 years ago by Jamshid.

باسخ‌به: درخواست منبع 12 years ago #4486

مرسی اقا جمشید
The following user(s) said Thank You: حمید بروجنی

باسخ‌به: درخواست 12 years ago #4492

• Jamshid
  • Platinum Boarder
خواهش می کنم هم وطن ! اما از بابت چی ؟

باسخ‌به: درخواست 12 years ago #4493

با کمال ادب و احترام
از بابت ویرایش و انداختن این پست در اینجا به جای مکان اصلیش یعنی در صفحه اول بحث که جابجا شدنش بیشتر جای تعجب داره
حرف من به خاطر خودم نیست و از اینکه مطلب ویرایش شده مال من بوده این حرفها رو نمیزنم بلکه اعتراضیست به خاطر رویه مدیریت
اگه این تالار مکان گفتگو هست و برای انتشار واقعیات توآ وکمک به ارتقای سطح همراهان که هدف یارومه هم بوده
پس چرا جوابها رو اینگونه ویرایش میکنید و بعضی از جوابها رو مثل همین در انتهای صفحات مخفی میکنید
اگه شما میخواید اونچیزهایی رو بیینندگان مشاهده کنن که خودتون میخواید پس چه نیاز به گفت و گو که گفت و گو نیازمند گوشی شنوا از سوی میر بحث هستش که حافظ گفت باشه که سوال هست و امر کنه به جواب دهنده که گو و بگو و مکان زمانی امن خواهد بود که مدیر امین باشه و امانتدار
چیزی که نوشتم از جهت جواب برای سوال شما هموطن عزیز هست که همون تشکر بدون دلیل اولی خود مبین این سخنان بود
امیدوارم که این سخنان رو به عنوان یک اعتراض از سوی یک عضو معمولی تالار در نظر بگیرید نه بی ادبی
نیازی هم به تایید و گذاردن این جواب در تالار نیست و فقط درخواست دادن جواب از طریق ایمیل رو دارم چون درچگونگی حضورخود در آینده و دعوت دیگران به این تالار از سوی بنده تاثیر گذار خواهد بود و فقط میخوام تکلیف خودم و رویه مدیریت تالار رو بدونم
درپناهش باشی
Time to create page: 0.32 seconds