• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: انسان وزمان 10 years ago #10221

به جای این بحث ها به کار های مفید تری نیز میشه پرداخت > با مهربانی با هم صحبت کنید.
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Assar, Alee Hejazi

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 10 years ago #10222

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود بر استاد و همراهان

حسین قلی قلی جون اگه تو میخوای کاری کنی که من سنم رو بگم کور خوندی.فکر کنم از تو جوجه اخوند بزرگترم.

اگه خیلی پتو از گلیمت درازتر کنی میگم اون کسی که خشتکش تو تمرین تو باشگاه پاره شده بود دوباره بیاد سراغتا.

فعلا واسه شما این حرفها زوده.نوارهای مداحی رو فرستادی؟؟؟؟؟؟؟؟

استاد جلیلزاده ببخشید من این طور کامنت میگذارم.متاسفانه این شخص کلاس سایت را هم اورده پایین.
The following user(s) said Thank You: آريا

باسخ‌به: بدنسازی 10 years ago #10223

با درود جناب خاوری ،
من به شخصه ترجیح می دهم که برای بدنسازی به چند دلیل از دست و پاهامون استفاده کنیم .
اول اینکه هردو هنرجو چه اومای و چه مااو دست و پا و بدنشان ساخته میشه .
دوم ، حدت و شدت ضربه برای هردو مشخص و احساس میشه .
سوم از آسیب دیدگی تا حدود زیاد جلوگیری خواهد شد .
و اما بخش دوم پرسشتون :
کلا استخوان را مشکل بتوان با ضربه ساخت ، البته غیر ممکن نیست ولی احتیاج به یک برنامه ریزی درست و کامل داره .
در فرصت دیگه ای آنرا تشریح می کنم .
The following user(s) said Thank You: Assar, Alee Hejazi, آريا , مهدی , anattawa, اصغر خاوری

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 10 years ago #10224

اما آریا ی عزیز نمی توان گفتا زانو درد از عوارض پیری درسته هرکسی پیر میشه وبه دوران کهولت وارد میشه اما بعضی ها رادیدم با اینکه سن بسیار بالایی دارند ولی هیچ درد زانو یا کمری ندارند.
The following user(s) said Thank You: آريا

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 10 years ago #10225

پدرام عزیز بیا به بحث ها وگفتگو های دیگر بپردازیم که برایمون ارزش داشته باشه منظورم ارزش فنی وعلمیست.
The following user(s) said Thank You: pedram

باسخ‌به: بدنسازی 10 years ago #10226

• pedram
  • Platinum Boarder
با درود بر استاد و خمراهان
ببینید این شیخ حسین کارونی در کامنت ۹۵۸۳ چه گفته است و حالا چه میجوید.دیگر نیاز به هیچ بحثی نیست .همراهان خود متوجه میشوند.

«آقای پدرام عزیز
استاد آریای عزیز جای پدر بنده و شماست ببین چطور به من می تازد ولی بنده از ایشان ناراحت نمی شوم ایشان جای پدر بنده هست یه کمی آرومتر به کسی ربط ندارد در شان شما نیست
البته ببخشید قصد جسارت ندارم

در رابطه با سوال شما خودم هم ماندم البته جناب آریا دارد مساله را برایمان حلاجی میکند به عقیده من شما هم اندیشه بی رنگ را نمی دانید کامنتها را ملاحظه بفرماید بعد به بحث می نشینیم

بدرود راستی این لب کارون میگی داری آواز می خونی چطور حال ما حمیرا و گوگوش و اندی و داریوش و غیره را بچسبیم آخر عمری مطمئن باش جناب خان از همه اینها بهتر (ویه سیاهه نارگیله عقابه نارگیله) این صدتا اندی و پندی و خرگوش را میارزه

بدرود»

این صحبتها را جناب حسین در کامنت ۹۵۸۳. در صفحه ۱۸۰ گوفتگوی همراهان کرده.الان ببینید چطور رنگ عوض کرده و گستاخی میکند.این نتیجه تربیت نادرست است.اقای اریا شما مفصرید که به این موجود اینجور پر و بال دادید.
The following user(s) said Thank You: آريا , anattawa
Time to create page: 0.35 seconds