جواب کامنت9767 پدرام
دوست گرامی چرا بدبینی عزیز من کلی وقت گذاشتم و برات ارزش قایل شدم کامنت ها را خواندم پیشنهاد دادم ویراش واصلاح کن در مورد بازی کمبت و تیکن گفته بودی .
در مورد ترکی صحبت کردن ما ایراد گرفته بودی اینجا یک جامعه مجازی است و مااعضای یک خانواده ،بعضی جاها که من سوتی می دم و خراب کاری می کنم برادر بزگتر(اریای عزیز) باید در جای خلوت گوش من را بکشد و تذکر دهد و توبیخ کند به خاطر این جای خلوت می شود ترکی حرف زدن
در مورد ازمایشگاه مجازی دوستان به در گفتم که دیوار بشنود ان هم نشنید و باعث سوتفاهم دیگران شد
دوست عزیزم حسین اقای عزیز وقتی کسی به شما جواب می ده مخصوصا استاد جلیل زاده و عصار عزیز وظیفه ات است از کلید مجازی تشکر استفاده کنی چند بار من و پدرام گفتیم اما شما توجه نمی کنی به خاطر این موضوع من کفتر بازی هم کردم عزیز
اما در مورد مدرک دکترا که فرمودی من کی گفتم دکترا گرفتم گفتم در حال گرفتن ان هستم اگر منظورت طعنه بود که من خالی بستم که تمام اطلاعات من دست استاد جلیل زاده است
استاد جلیل زاده از تنها چیزی که از بنده خبر ندارد تاریخ عقد و عروسی ننه و بابام است اگر امر بفرمایند و لازم باشد انها را نیز برایشان می فرستم راستی از شما چقدر اطلاعات دارند جناب پدرام خان
از کامنت های گذاشته شده مشخص است این سایت برای کی fun و سرگرمی است اقای حاچ زنبور عسل( جهت مزاح

)