• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

گفتگوی همراهان
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: گفتگوی همراهان

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 10 years, 1 month ago #9446

• آريا
  • Platinum Boarder
  • ازاد زندگي كن ، سربلند بمير
پدرام عزيز درود بر شما
از نظرحقير، بنده گمان مي كنم كه اين علوم جزوي از مايگاههاي بالاتر بودند.زيرا همانطو ركه دون خوآن مي گويد براي روبرو شدن با نا شناخته ها بايد كاملا آماده بود.البته اين تنها نظر بنده است .اساتيد بايد در باره درت يا غلط بودن آن نظر بدهند.
مثلا در باره هيپنوتيزم هم هرگز گمان نمي كنم استاد عطار يا جليل زاده گرامي مخالف آن باشند، اما مشخص است كه با سوء استفاده از آن مخالفند. وگرنه هيپنوتيزم همان تمركز فكر شديد است و يارومه در كتاب ن كاراته به تفصيل در اين باره صحبت كرده است. البته باز هم اين نظر حقير است.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: حامدعدالتي

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 10 years, 1 month ago #9447

• Assar
  • Administrator
با درود،
پیشنهادات خوبی رد و بدل میشود که مستلزم به گفتگو بیشتر دارد. برای ما مسله شناخت مهم است نه گفتگو آنکه من نوعی از تو نوعی بیشتر یا کمتر میدانم، ما باید انسانهای شگفت زده را آگاه کنیم نه اینکه مجهولی را به مجهولات آنها اضافه کنیم، بر همین اساس یارومه سراحتا گفتند که دست در کاسه نا دانسته ها (در حوزه آنچه نمیدانید) نباید برد ولی به شهادت میبینیم که چنین نیست و همه چیز صرفا با دانستن چند کلامی به دلخود تفسیر میشود تا جایی که طریقت (راه و روش) به جامعه ما به عنوان یک مکتب معرفی کرده اند.

باید از تن گذشت تا به روان رسید، باید روح را شناخت؟ و هزاران باید دیگر، آنچه یارومه میدانستند بران حکمت داشتند مثل تکنیک ها، اگر جمع و جور نشده همچون قطر ابی که به زمین خشک میافتد فردا باران علت ها شده، جواب داده شده ما کنون سوالش را مطرح میکنم.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت
Last Edit: 10 years, 1 month ago by Assar.
The following user(s) said Thank You: آريا

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 10 years, 1 month ago #9448

• حسین
  • Platinum Boarder
  • گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ
بادرود
آرایای عزیز بنده چندین مرتبه اقدام به این امر کردم حتی شده اما متاسفانه از طرف حوزه ه استقبالی نمیشه هم خودم با این وضع مریضی مزید بر علت هستم

پیشنهاد بنده اینه البته این نیرو زیادی می خواهد آنهم یک مجله ورزشی کونگ فو که با همت یکی از عزیزان باید صورت بگیرد و سردبیر این مجله خود استاد عزیز جلیل زاده باشند فقط تغذیه این مجله به همت دوستان متعهد باید باشه و مجله باید از پشتوانه مالی هم برخوردار باشه کم کم مجله راه را باز میکنه و روشنگری ایجاد میکنه اما می دانید نباید در کشور ما تند با این قضیه برخورد کرد باید آرام ارام روشنگری نمود وحیله شیادان را برملا کرد و دانش همراهان را بالا برد این مجله باید در تیتراژ بالا به چاپ برسه و به نقاط کشور پست بشه باید کسانی باشند که متکفل این کار بشوند کار با زحمتی است اما اپر خودش را داره

این به نظر بنده رسید
The following user(s) said Thank You: آريا , حامدعدالتي

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 10 years, 1 month ago #9449

• آريا
  • Platinum Boarder
استاد عطا رگرامي درود بر شما
مسلما در نهايت اين شما و استاد جليل زاده گرامي هستيد كه بايد در اين باره نظر نهايي را اعلام فرماييد. بهر حال بنده نوعي يا همراهان ديگر آنچه را كه به ذهنشان مي رسد عرض مي كنيم. در هر حال هر تصميمي كه شما بگيريد بنده هم از ان تبعيت و اطاعت مي كنم. پاينده باشيد.
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Assar

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 10 years, 1 month ago #9450

• آريا
  • Platinum Boarder
حسين گرامي، درود بر شما
هر كس نظر خود را بايد بدهد تا در اين ميان به يك جمع بندي نهايي رسيد.بالاخره هدف خدمت است و چون نيتها خيراست مسلما به راه حلي عملي منجر خواهد شد.پاينده باشيد
گنگ خواب ديده
The following user(s) said Thank You: Assar, anattawa

باسخ‌به: گفتگوی همراهان 10 years, 1 month ago #9451

• pedram
  • Platinum Boarder
استاد من یک پیشتهاد دارم.فقط ممکن است عصبانی شوید.فقط خواستم نظرم را بگویم.چون کونگ فو توا دست نا اهلان افتاده میشود شما به تشکیلات خود پسوند راستین را اضافه کنید
کونگ فو توا راستین و بعد ادامه دهید.و تکنیکها را بدون کوچکترین تغییریو همان طور که از یارومه یاد گرفته اید اموزش دهید و به هنرجویان همیشه گوشزد کنید که ما توا کاریم و اینها همان تکنیکهای تواست نه چیز بیشتر اما به این دلایل ما فعلا مجبوریم که اینطور ادامه دهیم.

اگر عصبانی شدید عذر من را بپزیرید.
Time to create page: 0.33 seconds