• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Error
  • Kunena Internal Error: Please contact the site administrator to fix this issue!
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

سوال از استاد متفرقه
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: سوال از استاد متفرقه

باسخ‌به: چگونگی قوی کردن پیچ مشتها 10 years ago #8209

استاد میشه لطف کنید و پاسخ بنده حقیر رو بدید؟تشکر

باسخ‌به: چگونگی قوی کردن پیچ مشتها 10 years ago #8210

با درود،
جناب هادی محمد من فکر کردم که این پرسش شما رو پاسخ داده ام .
بهرحال برای آماده کردن پیش مشت ها میتونید با مکی وارای تمرین کنید . اگر هم اون دستگاه رو نداشتید یا در دسترس نبود بهترین تمرین شنا رفتن روی پیش مشتهاست.
البته باید روی برنامه کار کنید که هم پیش مشتها آسیب نبینند و هم ساخته شدن آنها روی برنامه پیش بینی شده باشد .
The following user(s) said Thank You: مهدی صعودی, حامدعدالتي, kazem

سایتی به اسم ابراهیم میرزایی 10 years ago #8217

• alireza
  • Fresh Boarder
با عرض سلام و خسته نباشید.خدمت همه ی شما اساتید به خصوص استاد جلیل زاده من مدتی نبودم و دسترسی به اینترنت نداشتم که ارتباطم را با شما ادامه دهم خوب بگذریم.
من به سایتب برخورد کردم خواستم ببینم اگر برای شما مقدور است به آن نگاهی بیندازید و بگویید که مطالب آن حقیقت دارد یا خیر ممنون میشوم اگر کمکم کنید.
ebrahim-mirzaii.blogspot.com//

باسخ‌به: سایتی به اسم ابراهیم میرزایی 10 years ago #8218

دوست عزيزم جناب عليرضا با وجود بيماري بزرگ استاد جليل زاده من جسارت كرده پاسخ شما را مي دهم
اين نوشته ها كه از طرف اشخاصي تحت عنوان ابراهيم ميرزايي گذاشته مي شود ادعا هاي واهي و پوچ و بي اساس ميباشد چرا كه اگر جناب خوشگوي از طرف پر فسور دكتر ابراهيم ميرزايي مامور به انجام اينكار شده بودن بايد از طرف ايشان سند و مدارك مستندي دريافت ميكردند كه اگر اشخاصي مثل من نسبت به كذب بودن آن ادعايي ميكرديم .. ارائه مي دادند ..
و چرا الان با وجود محول شدن اين چنين امر خطيري از يارومه... و هدف والا كه شعار اصلي توآ ( انشاء تن و روان )ميباشد الان به آموزش رقص پرداخته اتد ؟؟؟؟؟؟؟
و اين خود كذب بودن ادعاي ايشان را ثابت ميكند .....
توآ
The following user(s) said Thank You: hadi haghani, حامدعدالتي, kazem, AFSHIN REZAZADEH

باسخ‌به: سایتی به اسم ابراهیم میرزایی 10 years ago #8228

• Assar
  • Administrator
با دورد همراه گرامی مير يحيي پور، تشکر از پاسخگویی در مورد مورد فوق.
دگر مرد رهي ميان خون بايد رفت
از پاي فتاده سرنگون بايد رفت
تو پاي به ره بنه دگر هيچ مپرس
خود راه بگويدت كه چون بايد رفت

سوال از استاد متفرقه 10 years ago #8242

استاد جلیلزاده کچایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آقای عصار ؟؟؟؟؟کسی اینجا نیست؟خیلی نگران شدم یکماه بیشتره که استاد جوابمو نداده ؟؟؟
Time to create page: 0.30 seconds