• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: توآ

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 8 months ago #1562

• mehdi
  • Junior Boarder
استاد جلیل زاده شما چرا دیگه با فدراسیون ایران همکاری می کنید؟
از شما توقع نداشتیم

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 8 months ago #1563

• mehdi
  • Junior Boarder
چرا آخه توآ سنتی که همان توآ اصیل است را ممنوع کردند

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 8 months ago #1565

من در فدارسيون هیچ سمتي ندارم و دخالتي هم در كارهاشون نمي كنم. نه به اين برداشت كه با انها مخالف يا موافق هستم.
The following user(s) said Thank You: Jamshid, Delete, rezatoa, حیدرپور

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 8 months ago #1566

• rezatoa
  • Senior Boarder
باسلام و کسب اجازه از استاد جلیلزاده:
آفا مهدی دوست گرامی:این توآ که به قول شما در ایران به درد نمیخوره همون کونگ فو توآ ی اصیل نیست.
یا بهش یه سری تکنیکها اضافه کردن یا ازش کم کردن .
یا اینکه هر کس هر جور دلش خواسته تغییراتی توش انجام داده مثل اضافه کردن شنل و پیشانی بند وخیلی چیزهای دیگه.
من کونگ فو توآ رو مثل یک درخت براتون مثال میزنم.خیلی از نا همراهان شاخ و برگ این درخت رو شکستن و خواستن که تیشه به ریشه این درخت بزنن ولی نتونستن.
با وجود استاد جلیلزاده و دیگر اساتید عزیز هیچ وقت کسی نمیتونه این رشته رو نابود کنه.همه به شاخ و برگ شکسته نگاه میکنند.و به این فکر نمیکنند که وقتی درختی حتی بدون شاخ و برگ هم باشه یک ریشه خیلی محکم و قوی داره که میتونه دوباره تمام اون شاخ وبرگها رو تولید کنه و زندگی دوباره به درخت ببخشه.استاد جلیلزاده و اساتید و همراهان راستین دیگه این ریشه ها رو تشکیل دادند و همیشه هم پا بر جا میمونن.
ما باید به ریشه که همون اصول و عقاید کونگ فو توا هست بنگریم نه به شاخ و برگهای شکسته. ما باید درست آموزش ببینیم تا درست آموزش بدیم.
و استاد جلیلزاده هم لطف کردن و این امکان رو در اختیارمون قرار دادن.
استاد جلیلزاده ما واقعا مدیونتون هستیم.
توآ
ابر بارنده به دريا ميگفت#من نبارم تو کجا دريايي؟
دردلش خنده کنان دريا گفت#ابر بارنده توخود از مايي!
The following user(s) said Thank You: Mostafa Jalilzadeh, Mohsen Torkaman, Jamshid, Assar, Delete

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 8 months ago #1567

رضاي عزيز كسي به كسي ديني نداره. من هر كاري مي كنم بخاطر ورزشي است كه به اصول و ماهيت ان اعتقاد دارم. همينطور براي وطن و هموطنانم مفيد مي دانم. براي همين وقتي ببينم بعضي ها ازش سواستفاده ميكنند نمي توانم ساكت باشم.  
The following user(s) said Thank You: Mohsen Torkaman, Jamshid, Assar, Delete, pedram, rezatoa, حیدرپور

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 8 months ago #1569

همراه گرامی آقا مهدی ،
شما مسأله ای را مطرح کرده اید که خیلی از اساتید فن و کارشناسان خبره پس از سالها تجربه و تحقیق در مورد یک سبک بدون سند چنین ادعایی نمی کنند چگونه فهمیدید که کانگ فو توآ در ایران به درد نمی خورد ؟ مگر توآ سنتی ، این تخصص را در کدام مکتب فرا گرفته اید ( البته از عکسی که در پروفایل تان استفاده کرده اید می توان فهمید ) راستی چگونه تشخیص دادید که توآ سنتی برتر از کانگ فو توآی غیر سنتی می باشد ؟ از کجا فهمیدید که در توآ سنتی به تکنیک ها دست برده نشده ؟ آیا ممنوعیت هر چیزی دلیل خوب بودن و برتری آن است ؟

دوست من اگرعده ایی سودجو بدلیل عدم توانایی فنی سبک های من درآوردی از خود تولید نکرده بودند امروزه شاهد این هرج و مرج و آشفته بازار نبودیم ،در اینجا داستانی به ذهنم رسید که خواندن آن را خالی از لطف نمی بینم .

مردی چهار پسر داشت. آنها را به ترتیب به سراغ یک درخت گلابی فرستاد که در فاصله ای دوراز خانه شان روییده بود ،
پسر اول در زمستان ، دومی در بهار ، سومی در تابستان و پسر چهارم در پاییز به کنار درخت رفتند ،
سپس پدر همه را فراخواند و از آنها خواست که بر اساس آنچه دیده بودند درخت را توصیف کنند ،
پسر اول گفت : درخت زشتی بود ، خمیده و در هم پیچیده ،
پسر دوم گفت : نه.... درختی پوشیده از جوانه بود و پراز امید شکفتن ،
پسر سوم گفت : نه.... درختی بود سرشار از شکوفه های زیبا وعطرآگین.... و باشکوه ترین صحنه ای بود که تا.به امروز دیده ام.،
پسر چهارم گفت : نه !!! درخت بالغی بود پربار از میوه ها.... پر از زندگی و زایش !
مرد لبخندی زد وگفت : همه شما درست گفتید ، اما هر یک از شما فقط یک فصل از زندگی درخت را دیده اید! شما نمی توانید درباره یک درخت یا یک انسان براساس یک فصل قضاوت کنید : همه حاصل انچه هستند و لذت ، شوق و عشقی که از زندگیشان برمی آید فقط در انتها نمایان می شود ، وقتی همه فصلها آمده و رفته باشند!
اگر در ” زمستان” تسلیم شوید، امید شکوفایی ” بهار” ، زیبایی “تابستان” و باروری “پاییز” را از کف داده اید!
مبادا بگذاری درد و رنج یک فصل زیبایی و شادی تمام فصلهای دیگر را نابود کند!

همراهم ، کونگ فو توآ نیز بمانند این درخت فصل های زیادی با تمام سردی ها و گرمی هایش را به خود دیده ، ولی همچنان پر توان و استوار هر روز ریشه اش در قلب دوست دارانش قوی تر و سایه اش بر سر همراهانش گسترده تر می گردد .
Time to create page: 0.33 seconds