• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: توآ

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 8 months ago #1571

آقا مهدی چه کسی به شما گفته که توای سنتی همان توای اصیل است؟
از کی تا حالا تکنیک های زیر زمینی بقول آقای عصار، تکنیک های اصیل شده؟
شما تا بحال از آقای دهقانیان بنیان گذار این سبک پرسیده اید که تکنیک هاشو از کجا آورده؟ یا از کی گرفته؟ که ادعا میکنه اصیله.
همانطور که ایشان از این و اون گرفته، دیگران هم گرفته اند. حالا چطور مال ایشان اصیل شد مال دیگران نا اصل؟
همانطور که دیگران غلط غلوط اجرا میکنند و آموزش میدهند ایشان هم به همان صورت انجام میدهد، خوب چه فرقی با دیگران دارد؟
تنها فرقی که من میبینم اینه که دروغ های آقای دهقانیان بزرگتره و تبلیغاتش بیشتر.
حرف زیاده، ولی اگه بدون تعصب به موضوع نگاه کنید، فکر کنم همین ها کافی باشد.
The following user(s) said Thank You: Mohsen Torkaman, Assar, Delete, rezatoa, حیدرپور

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 8 months ago #1574

درودبه همه ی اساتیدوهمراهان طریقت دانایی
آقا مهدی عزیزازنحوه ی سوالاتتون پیداست هدفت زیرسوال بردن دیگرانه
شماکه میگی کانگ فوتوآبه درد نمی خوره!!!این سوال هابرای چیه؟اگربرای من چیزی مهم نباشه وبه دردم نخوره،مگه بیکارم وقتم روبخاطرش تلف کنم
درمورد اینکه استاد جلیل زاده بافدراسیون همکاری نمیکنه:بهترین جوابومن به شما میگم(هرکی میگه من،من بهترینم، من می فهمم، من فقط بااستاد میرزایی بودم، من...)فراموش کردند منی وجود نداره؛من=غرور.
777
The following user(s) said Thank You: Delete, حیدرپور

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 8 months ago #1575

• mehdi
  • Junior Boarder
اولا دیگه آقای دهقانیان خانه نشین شدن. صاحب سبک آقای حسین پور هستند. تکنیک های ایشون خیلی با آقای دهقانیان فرق دار (یعنی به شیوه قدیمی)
ایشون با اینکار خودشان و ما رو از تکنیک های من در آوردی خلاص کرده اند
من خودم آقای دهقانیان را قبول ندارم

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 8 months ago #1576

• mehdi
  • Junior Boarder
Mostafa Jalilzadeh wrote:
آقا مهدی چه کسی به شما گفته که توای سنتی همان توای اصیل است؟
از کی تا حالا تکنیک های زیر زمینی بقول آقای عصار، تکنیک های اصیل شده؟
شما تا بحال از آقای دهقانیان بنیان گذار این سبک پرسیده اید که تکنیک هاشو از کجا آورده؟ یا از کی گرفته؟ که ادعا میکنه اصیله.
همانطور که ایشان از این و اون گرفته، دیگران هم گرفته اند. حالا چطور مال ایشان اصیل شد مال دیگران نا اصل؟
همانطور که دیگران غلط غلوط اجرا میکنند و آموزش میدهند ایشان هم به همان صورت انجام میدهد، خوب چه فرقی با دیگران دارد؟
تنها فرقی که من میبینم اینه که دروغ های آقای دهقانیان بزرگتره و تبلیغاتش بیشتر.
حرف زیاده، ولی اگه بدون تعصب به موضوع نگاه کنید، فکر کنم همین ها کافی باشد.

استاد خیلی ببخشید شما چرا خودتان به ایران نمی آید و فقط از کانادا از این و اون ایراد میگیرد. باشه شما جانشین یارومه هستید.
بزارید این بدبخت ها به کارشون برسند.

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 8 months ago #1577

• mehdi
  • Junior Boarder
خیلی ببخشید استاد من واقعا از شما معذرت می خواهم.
من وقتی می بینم شما در کانادا یارومه در هرجا واقعا عصابم خورد میشه.
توآ رو دارن نابود میکنند.

باسخ‌به: کانگ فو توآ در ایران 12 years, 8 months ago #1579

• mehdi
  • Junior Boarder
farshad vosoughi wrote:
همراه گرامی آقا مهدی ،
شما مسأله ای را مطرح کرده اید که خیلی از اساتید فن و کارشناسان خبره پس از سالها تجربه و تحقیق در مورد یک سبک بدون سند چنین ادعایی نمی کنند چگونه فهمیدید که کانگ فو توآ در ایران به درد نمی خورد ؟ مگر توآ سنتی ، این تخصص را در کدام مکتب فرا گرفته اید ( البته از عکسی که در پروفایل تان استفاده کرده اید می توان فهمید ) راستی چگونه تشخیص دادید که توآ سنتی برتر از کانگ فو توآی غیر سنتی می باشد ؟ از کجا فهمیدید که در توآ سنتی به تکنیک ها دست برده نشده ؟ آیا ممنوعیت هر چیزی دلیل خوب بودن و برتری آن است ؟

دوست من اگرعده ایی سودجو بدلیل عدم توانایی فنی سبک های من درآوردی از خود تولید نکرده بودند امروزه شاهد این هرج و مرج و آشفته بازار نبودیم ،در اینجا داستانی به ذهنم رسید که خواندن آن را خالی از لطف نمی بینم .

مردی چهار پسر داشت. آنها را به ترتیب به سراغ یک درخت گلابی فرستاد که در فاصله ای دوراز خانه شان روییده بود ،
پسر اول در زمستان ، دومی در بهار ، سومی در تابستان و پسر چهارم در پاییز به کنار درخت رفتند ،
سپس پدر همه را فراخواند و از آنها خواست که بر اساس آنچه دیده بودند درخت را توصیف کنند ،
پسر اول گفت : درخت زشتی بود ، خمیده و در هم پیچیده ،
پسر دوم گفت : نه.... درختی پوشیده از جوانه بود و پراز امید شکفتن ،
پسر سوم گفت : نه.... درختی بود سرشار از شکوفه های زیبا وعطرآگین.... و باشکوه ترین صحنه ای بود که تا.به امروز دیده ام.،
پسر چهارم گفت : نه !!! درخت بالغی بود پربار از میوه ها.... پر از زندگی و زایش !
مرد لبخندی زد وگفت : همه شما درست گفتید ، اما هر یک از شما فقط یک فصل از زندگی درخت را دیده اید! شما نمی توانید درباره یک درخت یا یک انسان براساس یک فصل قضاوت کنید : همه حاصل انچه هستند و لذت ، شوق و عشقی که از زندگیشان برمی آید فقط در انتها نمایان می شود ، وقتی همه فصلها آمده و رفته باشند!
اگر در ” زمستان” تسلیم شوید، امید شکوفایی ” بهار” ، زیبایی “تابستان” و باروری “پاییز” را از کف داده اید!
مبادا بگذاری درد و رنج یک فصل زیبایی و شادی تمام فصلهای دیگر را نابود کند!

همراهم ، کونگ فو توآ نیز بمانند این درخت فصل های زیادی با تمام سردی ها و گرمی هایش را به خود دیده ، ولی همچنان پر توان و استوار هر روز ریشه اش در قلب دوست دارانش قوی تر و سایه اش بر سر همراهانش گسترده تر می گردد .

در ایران هر چی ممنوعه یعنی خوبه مثلا توآ سنتی ، رپ و...
مگه شما در ایران زندگی میکنید که اضهار نظر میکنید؟
آقای حسین پور با اینکه توآسنتی ممنون است دارن از جیب خودشان مسابقه برگزار می کنند
به امید قهرمانی
Time to create page: 0.33 seconds