• Create Account
Welcome To Body & Mind Training Institute Inc
   KUNG FU TO'A 
Learn Kung Fu TO'A from Master Mostafa Jalilzadeh
We Invite You to Participate in Our Weekly Talk Show
If you really WANT it, you have to LOVE it

You are here You are here: Forum
Guestِ, Welcome
Username Password: Remember me

TOPIC: پرسش

باسخ‌به: سوال ازاستادبزرگ 12 years, 7 months ago #3250

با درود و سپاس
استاداینطور که من متوجه شدم قدرتگیری از ناف فقط در زمان استقرارها واجرای ضربات دست انجام میشه
مثلا وقتی ضربه یته کیتو یا اوسایا کیتو رواجرا میکنیم بالا تنه ما تا حدودی به سمت پایین میادبنابراین ناف و دریچه مقعد نسبت به سطح زمین در یک راستا نیست اگر امکان داره این مسئله رو توضیح بدید
با تشکر فراوان
از ره غفلت به گدایی رسی گر به خود ایی به خدایی رسی به خود ا
The following user(s) said Thank You: Jamshid, hamid

باسخ‌به: سوال ازاستادبزرگ 12 years, 7 months ago #3251

ﺁﻗﺎ ﺣﻤﯿﺪ ﻗﺪﺭﺗﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﻣﺤﻮﺭ ﻧﺎﻑ ﯾﮏ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﮐﻠﯿﺴﺖ ﻭ ﺭﺑﻄﯽ ﺑﻪ ﺷﺨﺺ ﺧﺎصی ﻧﺪﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺭﻭﯼ ﺑﺪﻥ ﺍﻭ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﺑﻪ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﮐﺮﺩﻧﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ .
ﺁﻗﺎ ﻣﻬﺪﯼ ﻗﺪﺭﺗﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﻣﺤﻮﺭ ﻧﺎﻑ ﻣﺨﺘﺺ ﺑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺗﮑﻨﯿﮑﻬﺎﯼ ﺩﺳﺖ ﻭ ﺑﺎﻻ ﺗﻨﻪ ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ .
ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺗﮑﻨﯿﮑﻬﺎﯼ ﭘﺎ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﺑﺪﻥ ﻣﺎ ﺩﺭ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺑﺎ ﻫﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺧﺎﺹ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺍﺳﺖ . ﺩﺭ ﻋﯿﻦ ﺣﺎﻝ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻋﻤﻮﺩ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﺪﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺳﻄﺢ ﺯﻣﯿﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﺑﺎ ﺟﺎﺫﺑﻪ ﺁﻥ ﺣﻔﻆ ﮐﻨﯿﻢ ، ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﻻﻧﺲ ﻭ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﺑﺪﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ . ﭘﺎﯼ ﺿﺮﺑﻪ ﺯﻧﻨﺪﻩ ﻭ ﺑﺎﻻ ﺗﻨﻪ ﻃﻮﺭﯼ ﺑﺎﯾﺪ ﻭﺯﻥ ﺑﺪﻥ ﻭ ﻧﯿﺮﻭﯼ ﺣﺎﺻﻞ ﺍﺯ ﺿﺮﺑﻪ ﺭﺍ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﺎﻻﻧﺲ ﺭﻭﯼ ﭘﺎﯼ ﺳﺘﻮﻥ ﺑﺪﺭﺳﺘﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮔﯿﺮﺩ ﮐﻪ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﮐﺎﺕ ﺑﺪﻥ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﻮﺟﻮﺩ ﺁﯾﺪ .
ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻗﺪﺭﺗﮕﯿﺮﯼ ﻭ ﻗﻔﻞ ﺿﺮﺑﺎﺕ ﭘﺎ ﺗﮑﯿﻪ ﺑﺮ "ﻭﺯﻥ ﺑﺪﻥ ﺑﺎﺿﺎﻓﻪ ﺑﺎﻻﻧﺲ ﺁﻥ ﻭ ﻋﻀﻼﺕ ﮐﭙﻞ" ﺩﺍﺭﺩ .
ﭘﯿﺮﻭﺯ ﺑﺎﺷﯿﺪ .
Last Edit: 12 years, 6 months ago by Mostafa Jalilzadeh.
The following user(s) said Thank You: Jamshid, Assar, hamid, pedram, AliReza Nazari, rezatoa, SAEED, مهدی صعودی, hadi

فیلم قیمی هفت خط استاد جلیلزاده 12 years, 5 months ago #3955

با سلام ودرود
استاد جلیلزاده عزیز در اون فیلم قدیمیتون که هفت خط وتکنیک سای رو انجام دادیداگر اشتباه نکنم درباشگاه سامانی تبریزفیلمبرداری شده.ایا ازاون زمان به بعد تکنیکهای هفت خط تغییری پیدا کرده یا اینکه نه تکنیکهای الان همون قدیمیه است؟
The following user(s) said Thank You: pedram

باسخ‌به: فیلم قیمی هفت خط استاد جلیلزاده 12 years, 5 months ago #3956

با درود،
آقای صعودی تکنیکها همان است که بود هیچگونه تغییری درشان انجام نشده و جایز هم نیست.
ولی توجیه کردن آنها بواسطه بدست آوردن تجربه طی این سالیان شاید تفاوتهای مثبتی داشته باشد.
The following user(s) said Thank You: Jamshid, Assar, hamid, pedram, AliReza Nazari, rezatoa, مهدی صعودی

باسخ‌به: فیلم قیمی هفت خط استاد جلیلزاده 12 years, 5 months ago #3970

با سلام و درود
استاد ممنون از پاسختون .شما در اون فیلم به زیبایی تکنیک اجرا کردیداز نظر سرعت تکنیک زدن وانعطاف پا در سطح بالایی بودید همینطور که الانم هستید کنجکاو شدم بدونم اون موقع چند سال داشتید؟
یک خواهش دیگه هم داشتم که اگر مقدور است انجام بدید .در اون فیلم کیمه های تنفسی رو به طور کامل انجام دادید ولی به علت پایین بودن کیفیت فیلم من نتونستم تشخیص بدم که چه کیمه هایی انجام میشه اگرامکان داره مشخص کنید ازسوتو به بالا به ترتیب چه کیمه هایی باید انجام بشه. در فیلم زمان کیمه ها مشخصه ولی کلماتشون مشخص نیست .حقیقتش از چند استاد در رابطه با کیمه های تنفسی خطوط سوال کردم جوابهای متفاوتی دادند میخواستم درستشونو بدونم
با تشکر
The following user(s) said Thank You: hamid, pedram, ابراهیم

باسخ‌به: فیلم قیمی هفت خط استاد جلیلزاده 12 years, 5 months ago #3973

با درود،
من در آن موقع حدود بیست و چهار پنج سالم بود.
آقای صعودی در مورد اعمال تنفسی من بطور کامل در درس های مربوطه توضیح داده ام، شما باید به آنها رجوع کنید.
موفق باشید.
The following user(s) said Thank You: Mohsen Torkaman, Jamshid, hamid, pedram, AliReza Nazari, rezatoa, مهدی صعودی
Time to create page: 0.34 seconds